Szybka eskalacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Szybka eskalacja
Czyżby on podpalił jezusa?
Jaki kraj taka, Eurowizja.
Kto to wie, to bardzo popularne imię.
Absolutnie rekordowa liczba Jezusów żyje rzecz jasna w Meksyku.
Według serwisu Forebears w 2014 r. było ich tam 1 407 361.
Imię „Jezus” było w tym kraju szóstym pod względem popularności i nosił je co osiemdziesiąty ósmy mieszkaniec kraju (wliczając kobiety).
Większe „zagęszczenie” Jezusów występuje jedynie w drugiej w rankingu liczb bezwzględnych Wenezueli (odpowiednio 416 945 i 1:72).
baronturbina napisał/a:
Czyżby on podpalił jezusa?
Kto to wie, to bardzo popularne imię.
Absolutnie rekordowa liczba Jezusów żyje rzecz jasna w Meksyku.
Według serwisu Forebears w 2014 r. było ich tam 1 407 361.
Imię „Jezus” było w tym kraju szóstym pod względem popularności i nosił je co osiemdziesiąty ósmy mieszkaniec kraju (wliczając kobiety).
Większe „zagęszczenie” Jezusów występuje jedynie w drugiej w rankingu liczb bezwzględnych Wenezueli (odpowiednio 416 945 i 1:72).
To dmuchanie ogniem kurwa zawsze tak się kończy, tylko totalne ameby umysłowe robią te "sztuczki".
Najbardziej cieszą nieszczęścia bliźnich
Ale mnie wkurwiają te podstawione śmiechy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów