18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Zagrożenie
Sowikus • 2012-08-29, 14:10
Ciągle słyszymy o możliwym zagrożeniu ze strony wschodniej.
Przecież za 30-40 lat zagrożenie przyjdzie z Zachodniej Europy:
-Kalifatu Brytyjskiego,
-Kalifatu Francuskiego oraz
-Republiki Muzułmańskiej Niemiec
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................r 2012-08-30, 13:47 1
@MaestroRCS bynajmniej to nie przynajmniej kurwa mać.
Zgłoś
Nutaharion 2012-08-30, 15:16 1
Pamiętam opowieści mojego kolegi jak to do getta czarnych w Szwecji wjeżdżała karetka z obstawą.... wojska. Bez tego nikt do takich gett nie wjeżdża bo ukradliby karetkę i zabili lekarzy. A tak to przynajmniej nie podchodzą bo wiedzą, że z broni automatycznej szybciej pozdychają niż zdążą zarżnąć 10 wojskowych.

Czasem się cieszę, że za nasze socjalne nie da się przeżyć bo gdyby się dało to mielibyśmy ten sam problem i u nas. A dzięki temu, że u nas socjalne pobierają ci co pracują na czarno to tych wymuszaczy socjalu z innych krajów nie ma. Niemcy, Francja, Wielka Brytania i kraje skandynawskie powinny zrobić to samo. Uciąć socjal i czekać aż bezproduktywny plebs przeniesie się gdzieś indziej.
Zgłoś
suppai 2012-08-30, 15:32
Prawda, też mieszkam od kilku miesięcy w Londynie, ale wracam do Polski, bo już nie mogę znieść ciapów. Zwłaszcza, że jestem jedyną białą kobietą w mojej dzielnicy, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie. Polska przez komunizm jest w tyle, jesteśmy teraz w miejscu, w którym Anglia była kilkadziesiąt lat temu, także patrzcie, co się tam dzieje, bo to samo będziemy mieli za jakiś czas u nas...
Zgłoś
Numernabis 2012-08-30, 18:40 1
@puchaczele

Skad Ty mozesz wiedziec jak jest miedzy pakistanami i murzynami? mieszkales z nimi?
bo z tego co ja wiem, to w pakistanskiej rodzinie jeden pracuje reszta napierdala benefity.
Zreszta, wydaje mi sie, murzyni w kradziezach sa 100 lat przed Polakami.
Nie, probuj ich czynic bardziej cywilizowanymi od europeiczykow, skoro pakistan wyciera tylek gola reka i z gownem pod paznokciem chce Ci ta reke podac.
Jesli masz jakies aluzje to znaczy, ze Ci sie nie bardzo tutaj udalo a to znaczy ze niezbyt lebski jestes. Kotles spusc z cisnienia. Ciekawy jestem co spowodowalo te twoje pretense do Polakow.
Zgłoś
tmmy 2012-08-31, 18:10
A pozniej zachod podpisze z Rosja Ahmed ibn Laden Al Zarkawi - Molotov i historia sie powtorzy?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem