Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nich za przekroczenie prędkości można kulkę zarobić, więc niech się cieszy, że tak się tylko skończyło.
zapierdalał prawym pasem to go pan władza przystopował
A blokowanie lewego pasa jest w porządku
za wyprzedzanie prawym pasem to im sie chuj do dupy nalezy
Z tego co ja sie orientuje to jak jest dwa i więcej pasów to można wyprzedzać prawym.
A lewego blokować nie można...
P.S
Strolowałem ostatnio drogówkę doprowadzając do tego że wyprzedzili mnie na przejściu :F
Norma w wielu państwach. Myślą, że mają mundur i to ich upoważnia do czegoś i do nie ponoszenia za to coś konsekwencji (zazwyczaj w sądzie wygrywają - jedna mafia). Tak na prawdę to pensje otrzymują z podatków, które pochodzą z pensji obywateli (tak, także swoich) i dlatego tym bardziej powinni skłaniać się do wykonywania swoich obowiązków czyt. pomoc i ochrona obywateli, a nie upierdalania ich na każdym możliwym kroku (przykłady można mnożyć, macie pewnie swoje nawet) mendy. Oczywiście nie chciałem obrażać wszystkich policjantów, bo znam też normalnych gliniarzy i nie należy wszystkich jedna miarą... bla bla bla idę na piwo.
wez ode mnie abyś miał co wypić w ogole
nie mierz wszystkich swoją miarą
zapierdalał prawym pasem to go pan władza przystopował
A wy barany jeden z drugim znacie przepisy, które obowiązują w Stanach? Byliście tam?
Tak się składa, że w Stanach można wyprzedzać prawym pasem. Wiem bo byłem i jeździłem.
Dziękuję, dobranoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów