📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Mają rację. Na patusów działa tylko wpierdol, nic innego. prośby i groźby to strata czasu. Jedynie prawidłowo reagują na ból. Choć nie zawsze za pierwszym razem.
juderaus napisał/a:
I wysiedli wyżsi rangą o 1 stopień w kaście meneli i patusów.
ale chociaz zdobyli PD punkty doswiadczenia jeszcze troche wbija nastepny lvl
MartweMurzyńskiePłody napisał/a:
łeb jak się śmiesznie wypierdolił jak chciał dziadkowi zajebać kopa
instant karma
Jesteśmy nowym gangiem w tym mieście. Ja jestem Cygan, a to są moi ludzie
Droga z 4 pasami ruchu, zapewne o podwyższonej prędkości poruszania a dziady się pchają. Bądź co bądź, droga należy do samochodów i trzeba to uszanować (wiem, pedalarze też są, ale czesto zapominają ze podczas wypadku są na straconej pozycji). Może i ten mało efektowny kopniak nauczy ich żeby zapierdalać na przejście i tym samym uratuje im życie?
scrab napisał/a:
to samo masz w więzieniu, zabójcy, złodzieje i gangsterzy karzą gwałcicieli i pedofilów. Widać w tej warstwie społecznej też oprócz potrzeb podstawowych jest potrzeba wyższa - przynależności i samorealizacji:)
Weź nie pierdol.
Chciałbyś żeby cię przecwelili lecz te czasy minęły.
Za dużo filmów się naoglądałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów