zajebali, przejechali, spierdolili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziadek się nie poddał Twardy skurwiel niczym marmur
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
tyle szumu o takiego malego matiza?
Szkoda chłopa bo bardzo głupi. I często tak się dzieje, że ludzie życiem przypłacają wartości materialne. Jeśli człowiek żyje, jest zdrowy to może wszystkie straty odpracować. takie moje zdanie, że nie powinno się bronić przed kradzieżą za wszelką cenę.
Oczywiście ludzie powypełzali jak już bandyci spierdolili, ale jak jeszcze byli to pewnie patrzyli przez okna osrani...
Fajny matiz....bylaby wielka szkoda...gdyby ktos....przejechal Ci nim po glowie...
mrsatan napisał/a:
Fajny matiz....bylaby wielka szkoda...gdyby ktos....przejechal Ci nim po glowie...
To jakas zagadka? W "..." trzeba wstawic slowa, czy emotki?
dyhayne napisał/a:
To jakas zagadka? W "..." trzeba wstawic slowa, czy emotki?
wstaw sobie myslenie
Och a ilu to bohaterów ruszyło z pomocą dziadkowi gdy tylko zobaczyli że chultaje oddalili się na bezpieczną odległość . Cóż za bohaterowie !
Simon2020 kurwa skąd takie słowo wytrzasnołeś (chultaje) co ty pod lodem przeleżałeś 50 lat
Misiekman napisał/a:
Szkoda chłopa bo bardzo głupi. I często tak się dzieje, że ludzie życiem przypłacają wartości materialne. Jeśli człowiek żyje, jest zdrowy to może wszystkie straty odpracować. takie moje zdanie, że nie powinno się bronić przed kradzieżą za wszelką cenę.
No, no. Rozumiem, że nie lubisz, jak jesteś w "pracy", gdy ktoś stawia opór? Po części się z Tobą zgodzę, ale, to o czym mówisz, tylko zachęca jebanych nierobów do kradzieży. Nie po to zapierdalasz latami, by jakiś wyrostek zajebał Tobie samochód. W hameryce podoba mi się prawo, które pozwala bronić swojego dobytku. Już widzę Ciebie, jak oddajesz wszystko, każdemu napotkanemu złodziejowi z uśmiechem na gębie i myślą przewodnią"Jestem goły i wesoły!". Obrzyn w dupę złodziejom!!!
brylant1412 napisał/a:
Simon2020 kurwa skąd takie słowo wytrzasnołeś (chultaje) co ty pod lodem przeleżałeś 50 lat
wytrzasnąłeś*
Masz racje, bardziej młodzieżowo byłoby huncwot
Chacharstwo sie szerzy na potęgę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów