Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to pewnie sprawdzę teraz ukamienują, ja przynajmniej optowałbym za takim rozwiązaniem
Masz racje
Hajlman Ty skurwesynu. Spowodowałeś u mnie wytrzeszcz oczu......
stępień idź już nunu
stępień idź już nunu
Hajlman, zgodnie z regulaminem, na sadolu można mieć jedno konto...
człowieku ja od 2007r czyli prawie od początku
miałem tu z ponad 200 kont
czasem 5 naraz
czasem 5 naraz
teraz Stary jestem wystarczy mi jedni konto
Takie filmiki zawsze poprawiają mi humor, ale ten jest naprawdę wspaniały, a zaczęło się tak niewinnie od śmiesznego kopa w dupę i baniak
Kurwa, zajebiste
Takie filmiki zawsze poprawiają mi humor, ale ten jest naprawdę wspaniały, a zaczęło się tak niewinnie od śmiesznego kopa w dupę i baniak
Śmieszne w chuj, heheheheh kurwa, beka. Ty to jesteś bezwzględny skurwiel bez litości, szacuneczek od nas wszystkich twardzielu, a tym komentarzem dostajesz odznake sadola roku. Internetowe zgrywanie zwyrola, a w normalnym życiu byś pewnie kota nie kopnął, bo by Cie psychika w nocy zamęczyła.
Śmieszne w chuj, heheheheh kurwa, beka. Ty to jesteś bezwzględny skurwiel bez litości, szacuneczek od nas wszystkich twardzielu, a tym komentarzem dostajesz odznake sadola roku. Internetowe zgrywanie zwyrola, a w normalnym życiu byś pewnie kota nie kopnął, bo by Cie psychika w nocy zamęczyła.
Kiedyś przejechałem psa i miałem później wyrzuty sumienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów