Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękne uderzenie. Dla pewności kilka razy. Dobry materiał
A teraz jeszcze piękniej się będzie czytało komentarze pizdusiowych tatusiów .......
1...... 2 ...... 3...... I zaczynamy ....
stary ruchał cię w dupsko 19cm kołkiem?
Pizdusiowaci tatusiowie? Aha czyli wy wychowaliście się w tych rodzinach gdzie ojcowie napierdalają rodzinę dla beki. No fajnie wiedzieć, w sumie to dobrze że tak otwarcie piszecie o waszych przeżyciach. Sądzę że byliście też przez ojców gwałceni bo na pewno nie napierdalali was za głupie teksty i zachowanie. Raczej dostawaliście w łeb żeby spokojnie wypiąć dupę bo tatuś wrócił wkurzony z budowy, najebany tanimi browarami. A że wasze matki to tępe dzidy które wysrały was gdzieś na klatce schodowej , wyglądające jak połączenie wieprza i garbatej mrówki, to normalne że wasze dupy się tatusiowi podobały.
Co do filmu to kurwa jak się zamachnął na to dziecko od razu wyłączyłem. Mnie ojciec w dupę nie jebał. Pozdro kurwa, patole...
Nie denerwuj się, badania pokazują, że bicie dzieci mocno je upośledza, zarówno inteligencję jak i emocjonalnie. Oni nie są w stanie pojąć swojego upośledzenia i przekazują je dalej myśląc, że to prawidłowy wzorzec. Z tym ciężko coś zrobić.
Pizdusiowaci tatusiowie? Aha czyli wy wychowaliście się w tych rodzinach gdzie ojcowie napierdalają rodzinę dla beki. No fajnie wiedzieć, w sumie to dobrze że tak otwarcie piszecie o waszych przeżyciach. Sądzę że byliście też przez ojców gwałceni bo na pewno nie napierdalali was za głupie teksty i zachowanie. Raczej dostawaliście w łeb żeby spokojnie wypiąć dupę bo tatuś wrócił wkurzony z budowy, najebany tanimi browarami. A że wasze matki to tępe dzidy które wysrały was gdzieś na klatce schodowej , wyglądające jak połączenie wieprza i garbatej mrówki, to normalne że wasze dupy się tatusiowi podobały.
Co do filmu to kurwa jak się zamachnął na to dziecko od razu wyłączyłem. Mnie ojciec w dupę nie jebał. Pozdro kurwa, patole...
Nie zesraj sie. To jest sadistic a nie kolko wspolczucia! Wchodzi sie po to zeby ogladac sadystyczne rzeczy ktorych normalnie na zywo nie zobaczysz (przynajmniej wiekszosci) Skoro nie mozesz ogladac to pytanie na chuj tu wchodzisz i piszesz jakies kwejkowe komentarze?
hue hue gupie ale śmieszne
suka bladź!
wyżywasz się bo jesteś bezpłodny?
nie, po prostu mu nawet nie staje.
Wez kurwa juz zjedz cos
Bardzo logiczne: ogólnie jest jakiś materiał "haha ale beka, mózg na ścianie łooo, oko poszło na spacerek". Obrywa dziecko: "łolaboga takie niewinne, jak tak można, nie patrzę, kto ten filmik tu wrzucił?" Jesteście sadolami tylko jeśli chodzi o dorosłych a dziecko jest "niewinne" a jazdy dorosły jest winny? Do filmików z dorosłymi macie dystans a d dziecka nie można mieć bo od razu się jest "bezpłodnym, w dupę ruchanym i lanym przez własnego ojca"? WTF?! Jesteśmy na sadolu i tu jest miejsce na wszystko a jak ktoś jest wrażliwy to niech nie ogląda a nie komentuje "łolaboga będę płakusiać bo tu jest dziecko". Widocznie na sadolu można śmiać się ze śmierci ale tylko dorosłych bo dorosły to z natury winny
Rożnica jest taka ze jak doroslym leb scinaja itd to za cos nie bez powodu. A male bobo jeszcze niczym nie zasluzylo na smierc od ojca fanatyka. Sumienie kazdy czlowiek ma, a jezeli ty go nie posiadasz bo t o sadol i tutaj trzeba sie smiac ze wszystkiego to zrob material wlasy juz jestes nauczona jak to krecic z checia sie posmieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów