Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No niezły pojeb, a jakieś info coś? Za co, kto, kogo, dlaczego?
chaotyczne informacje z kaotic : zdarzenie miało miejsce w Loudi w prowincji Hunan . Sprawcą był sąsiad z historią chorób psychicznych . Dziewczynka zmarła w szpitalu nie odzyskując przytomności albo dziewczynka przeżyła i zebrano 400 tyś juanów na jej leczenie .
Piękne uderzenie. Dla pewności kilka razy. Dobry materiał
A teraz jeszcze piękniej się będzie czytało komentarze pizdusiowych tatusiów .......
1...... 2 ...... 3...... I zaczynamy ....
Nie zesraj się gimbusie
Takiego kutasa bym obdarł ze skóry i podpalił żywcem
ja bym użył heinekena, lepszy demejdż
Przynajmniej pod takimi filmikami widać, kto nadaje się na kwejka a nie na sadola
Są pewne granice, w większości wchodzimy tu bo ciekawość wygrywa, przemoc i brutalność, czy obrzydzenie uzależnia. Oczywiście to jest dobre miejsce na taki materiał, ale w zdrowym człowieku budzi się prawidłowa reakcja na krzywdę wobec dzieci czy zwierząt. Niektórzy tutaj jak widzę są ostro spaczeni i tych ludzi tak samo mi szkoda jak tego dziecka.
Wspaniały materiał Micha od razu sama się cieszy, a pizdowaci tatusiowie niech spadają na drzewo.
Młody gnojku mama wie że piszesz na takim portalu?
Co do filmu to kurwa jak się zamachnął na to dziecko od razu wyłączyłem. Mnie ojciec w dupę nie jebał. Pozdro kurwa, patole...
A mi od razu stanął. Nie zesraj się
Młody gnojku mama wie że piszesz na takim portalu?
Gnojek to cię strugał. Przypomnij sobie jak płakusiałeś do adminków, że usuwają twoje posty w których mnie obrażasz (jak mała dziewczynka).
Polecam przeprowadzkę na jakieś forum dla karmiących matek.
chaotyczne informacje z kaotic : zdarzenie miało miejsce w Loudi w prowincji Hunan . Sprawcą był sąsiad z historią chorób psychicznych . Dziewczynka zmarła w szpitalu nie odzyskując przytomności albo dziewczynka przeżyła i zebrano 400 tyś juanów na jej leczenie .
Z podziękowaniem i szerokości
Ciekawe jaka smierc dla tego smiecia byla by gorsza - palenie zywcem czy moze zdychanie przywiaznego gdzies w lesie zeby go zwierzeta zzeraly. Chyba ta druga. W ogniu zginal by w pare minut a w lesie zdychal by moze nawet kilkadziesiat godzin.
Włożenie do beczki z ługiem tak mniej więcej do pasa. Wytrzyma pewnie kilkanaście dni.
Pizdusiowaci tatusiowie? Aha czyli wy wychowaliście się w tych rodzinach gdzie ojcowie napierdalają rodzinę dla beki. No fajnie wiedzieć, w sumie to dobrze że tak otwarcie piszecie o waszych przeżyciach. Sądzę że byliście też przez ojców gwałceni bo na pewno nie napierdalali was za głupie teksty i zachowanie. Raczej dostawaliście w łeb żeby spokojnie wypiąć dupę bo tatuś wrócił wkurzony z budowy, najebany tanimi browarami. A że wasze matki to tępe dzidy które wysrały was gdzieś na klatce schodowej , wyglądające jak połączenie wieprza i garbatej mrówki, to normalne że wasze dupy się tatusiowi podobały.
Co do filmu to kurwa jak się zamachnął na to dziecko od razu wyłączyłem. Mnie ojciec w dupę nie jebał. Pozdro kurwa, patole...
Mnie wychowywali normalnie, ale twoja reakcja jest pizdowata właśnie. Świat to nie kolorowe kredki i ulica sezamkowa. Witamy!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów