Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej pod takimi filmikami widać, kto nadaje się na kwejka a nie na sadola
Te z kweja to jeszcze większe pojeby.
A chuja "tatusia" do wora ,wór do pieca i koniec utylizacji
PS. jakaś skośna kraina więc raczej z miejsca go zaciukają albo dostanie karę śmierci, która powinna być w każdym normalnym kraju. Na dodatek rodzice powinni wybierać co i kto ma wykonać ta karę
PPS. Druga dziewczynka nawet nie wie jaki miała szczęści bo chyba to była loteria.
Co musi miec w glowie czlowiek robiacy takie rzeczy?
Co będzie mieć w głowie dziecko co to widziało?
nawet ręka przed nim ucieka,do dupy.suka bladź!
wyżywasz się bo jesteś bezpłodny?
Co musi miec w glowie czlowiek robiacy takie rzeczy?
W sercu boga, w głowie pustkę. To częste połączenie.
Pizdusiowaci tatusiowie? Aha czyli wy wychowaliście się w tych rodzinach gdzie ojcowie napierdalają rodzinę dla beki. No fajnie wiedzieć, w sumie to dobrze że tak otwarcie piszecie o waszych przeżyciach. Sądzę że byliście też przez ojców gwałceni bo na pewno nie napierdalali was za głupie teksty i zachowanie. Raczej dostawaliście w łeb żeby spokojnie wypiąć dupę bo tatuś wrócił wkurzony z budowy, najebany tanimi browarami. A że wasze matki to tępe dzidy które wysrały was gdzieś na klatce schodowej , wyglądające jak połączenie wieprza i garbatej mrówki, to normalne że wasze dupy się tatusiowi podobały.
Co do filmu to kurwa jak się zamachnął na to dziecko od razu wyłączyłem. Mnie ojciec w dupę nie jebał. Pozdro kurwa, patole...
cóż za dramatyzm, 5/5
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów