📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
taki nie do końca zakonserwowany.
PS wyobrażacie sobie jaki cyrk będzie żeby go wyjąć? Dźwig do uniesienia składu, rozcinanie samochodu od spodu. Dobre parę godzin i dziesiątki zaangażowanych osób. A wszystko, bo chciał zrobić sztuczkę żeby zaimponować panience a ta tylko przybiła mu piątkę
PS wyobrażacie sobie jaki cyrk będzie żeby go wyjąć? Dźwig do uniesienia składu, rozcinanie samochodu od spodu. Dobre parę godzin i dziesiątki zaangażowanych osób. A wszystko, bo chciał zrobić sztuczkę żeby zaimponować panience a ta tylko przybiła mu piątkę
@up ta ty byś ściągał cały sprzęt a baba na filmie macha papa by cofnął i będzie prościej.
Na sadistic'u cała prawda !!!
Wydaje mi się, że on na końcu mówi: oddajcie w spadku moje pieniądze głodującemu ministrowi.
-Ernest Hemingway
czy ona krzyczała do maszynisty cofaj ?
@himen85, yhm - w końcu kobieta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów