📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Głupia kurwa.
Pierdolnięcie mało epickie
to teraz będzie ociekać błotkiem
Kurwa, mam wrażenie, że suma wstydu u ludzi powinna być równa, jednak czasem widzi się na ulicy czy w telewizji takie indywidua, że na pewno nie mają go z grosz, więc co się dzieje z tą nadwyżką? Dostają ją normalni ludzie, którym jest potem wstyd nie tylko za siebie ale też za takie osobniki nie tylko przed innymi ale też przed samym sobą.
Mam nadzieje, że teraz siedzi w jakimś ciemnym pomieszczeniu i chlipie na myśl, że pół neta ma z tego beke po pachy.
Mam nadzieje, że teraz siedzi w jakimś ciemnym pomieszczeniu i chlipie na myśl, że pół neta ma z tego beke po pachy.
Kurwa, jakie to było piękne!
Shit happens.
wodzirejka, głupia pizda
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów