📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
give me ta deska i młotek tak mi się skojażyło
Jebany poliglota. Usłyszałem polski, czeski, słowacki, kaszubski i śląski
Grunt to wyśmiewać ludzkie wady i ułomności jebane hieny, z chorych i niepełnosprawnych też się ryjecie, albo z dzieci z porażeniem.
tak też się śmiejemy, najbardziej śmieszne są wypadki z udziałem nie pełnosprawnych
ale martwymi płodami nie pogardzę.
ale martwymi płodami nie pogardzę.
Waldek Kiepski 2.0 BETA
Kapral Poproszek napisał/a:
Grunt to wyśmiewać ludzkie wady i ułomności jebane hieny, z chorych i niepełnosprawnych też się ryjecie, albo z dzieci z porażeniem.
Ups... no i się wydało
obok Kiepskiego to on nawet nie stał. Za mało kurde i "patrz Pan jaki ten paździoch to menda jedna" - tego mi brakowało.
Ale śmieszne, aaale śmieszne, no dosłownie boki zrywać.
jacekmatys napisał/a:
give me ta deska i młotek tak mi się skojażyło
Tiaaa,"kojażenie" masz zajebiste...
To musi jakiś wyborca PISu był...
Typowy mieszkaniec Zatonia (obecnie stanowi część Bogatyni - w tej wsi znajduje się elektrownia Turów). Tam takich nie brakuje, he he
Niedaleko (Sieniawka) znajdował się szpital psychiatryczny ;p
Pod tym względem ta wieś jest wyjątkowa.
Niedaleko (Sieniawka) znajdował się szpital psychiatryczny ;p
Pod tym względem ta wieś jest wyjątkowa.
on tak świszczy bo nie ma zębów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów