18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
A................r 2012-10-21, 21:45
HTC = Chujowy Telefon Cfeli.

Tak mi się pomyślało.
Zgłoś
b................0 2012-10-21, 21:46 1
nikt tego jeszcze nie zauważył w komentarzach wyżej. ale przez USB wolniej się ładuje niż przez ładowarkę
Zgłoś
Diesel9.1 2012-10-21, 21:52
tam widzicie jakiś telefon?
Zgłoś
valiven 2012-10-21, 21:57
Nigdy nie kupię takiej dotykowej cegły. Już wolę swoją niezawodną i z mocną baterią Nokie E52.
Zgłoś
majkel1615 2012-10-21, 21:59 32
TheKrolik104 napisał/a:

HTC = Chujowy Telefon Cfeli.

Tak mi się pomyślało.

Ty kurwa nie myśl bo za chuj ci to nie wychodzi.
Zgłoś
maciej1988 2012-10-21, 22:07
hehe a ja mam wyjebane na was wszystkich. Nie mam akurat tego HTC tylko Sensation a najprawdopodobniej zmieniam na iPhone 4s....i teraz się pierdolcie i jebcie z dupy wszyscy przeciwnicy iPhona )
Zgłoś
jankol 2012-10-21, 22:16 4
Tak jak myślałem... Komentarz romanbomby jest wyświetlany jako najlepszy...
To jakby mówić, że auto ma moc 200km/h - weź sobie lepiej poczytaj o mocy bolidów formuły 1.
Smutne
Zgłoś
KKdemona 2012-10-21, 22:18
Jeszcze chyba nikt tego nie powiedział jeszcze więc wam wytłumaczę, że iPhone nie ładuje się przez USB w laptopie ,ponieważ port USB wytwarza zbyt mały prąd ładowania albo macie chujowy telefon.

dziękuję za uwagę
Zgłoś
raultg 2012-10-21, 22:20
Dell Vostro?
Zgłoś
violaoo 2012-10-21, 22:22
dlatego sprzedałem swojego desire HD w piz du
Zgłoś
killerZeWsi 2012-10-21, 22:29
@romanbomba

Wszyscy, którzy ogarnęli fizykę na poziomie LO (wiem, że niewielu tu takich) mają z Ciebie polewkę. Możesz być z siebie dumny.
Zgłoś
zonk 2012-10-21, 22:45
romanbomba napisał/a:

Poczytaj o napięciach portów usb

Za jakiego chuja dostałeś najwięcej piw to nie mam pojęcia. Najwyraźniej Ci co postawili naprawdę nie mają pojęcia o elektryce/elektronice.
Zgłoś
maniiiek 2012-10-21, 22:46
@maciej1988 ale tak poza tym czujesz się dobrze?

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
maciej1988 2012-10-21, 22:48
a czemu miałbym się źle czuć?
Zgłoś
romanbomba 2012-10-21, 22:54
To sobie wielcy znawcy sprawdzcie napiecie wyjściowe oryginalnej ładowarki dla tego modelu telefonu.

Naglę wszyscy takcy mądrzy po poście jakiegoś pajaca

killerZeWsi napisał/a:

@romanbomba

Wszyscy, którzy ogarnęli fizykę na poziomie LO (wiem, że niewielu tu takich) mają z Ciebie polewkę. Możesz być z siebie dumny.

Aha~ no to teraz chyba z Ciebie będzie największa polewa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów