📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
nikt tego jeszcze nie zauważył w komentarzach wyżej. ale przez USB wolniej się ładuje niż przez ładowarkę
Nigdy nie kupię takiej dotykowej cegły. Już wolę swoją niezawodną i z mocną baterią Nokie E52.
TheKrolik104 napisał/a:
HTC = Chujowy Telefon Cfeli.
Tak mi się pomyślało.
Ty kurwa nie myśl bo za chuj ci to nie wychodzi.
hehe a ja mam wyjebane na was wszystkich. Nie mam akurat tego HTC tylko Sensation a najprawdopodobniej zmieniam na iPhone 4s....i teraz się pierdolcie i jebcie z dupy wszyscy przeciwnicy iPhona )
Tak jak myślałem... Komentarz romanbomby jest wyświetlany jako najlepszy...
To jakby mówić, że auto ma moc 200km/h - weź sobie lepiej poczytaj o mocy bolidów formuły 1.
Smutne
To jakby mówić, że auto ma moc 200km/h - weź sobie lepiej poczytaj o mocy bolidów formuły 1.
Smutne
Jeszcze chyba nikt tego nie powiedział jeszcze więc wam wytłumaczę, że iPhone nie ładuje się przez USB w laptopie ,ponieważ port USB wytwarza zbyt mały prąd ładowania albo macie chujowy telefon.
dziękuję za uwagę
dziękuję za uwagę
@romanbomba
Wszyscy, którzy ogarnęli fizykę na poziomie LO (wiem, że niewielu tu takich) mają z Ciebie polewkę. Możesz być z siebie dumny.
Wszyscy, którzy ogarnęli fizykę na poziomie LO (wiem, że niewielu tu takich) mają z Ciebie polewkę. Możesz być z siebie dumny.
romanbomba napisał/a:
Poczytaj o napięciach portów usb
Za jakiego chuja dostałeś najwięcej piw to nie mam pojęcia. Najwyraźniej Ci co postawili naprawdę nie mają pojęcia o elektryce/elektronice.
@maciej1988 ale tak poza tym czujesz się dobrze?
Naglę wszyscy takcy mądrzy po poście jakiegoś pajaca
Aha~ no to teraz chyba z Ciebie będzie największa polewa
Naglę wszyscy takcy mądrzy po poście jakiegoś pajaca
killerZeWsi napisał/a:
@romanbomba
Aha~ no to teraz chyba z Ciebie będzie największa polewa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów