Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy w internecie skończyły się piosenki że sail jest przypinane do każdego filmu?
nowepozycje napisał/a:
Czy w internecie skończyły się piosenki że sail jest przypinane do każdego filmu?
Przecież nie będą działać do starych, jakże c🤬jowych kawałków sprzed 2000 roku (debile), bo gimbaza by nie wiedziała co to i od razu by shejtowała, a tak... mają co mają

A ja gardzę hipokrytami. Najpierw hejtują amerykanów za rzekomy debilizm a później zachwyt jak wyżej.
jaranie się halułin to pedalstwo i c🤬j! Wszyscy się jarają tym zachodnim szmelcem a zapominają że my mamy swoje Dziady ew. święto zmarłych.
Ciekawe czy ma zgode na publiczne rozpowszechnianie tego utworu. W PL zaraz by ZAIKS, STOART i 500 innych oskarżyło

damdus napisał/a:
jaranie się halułin to pedalstwo i c🤬j! Wszyscy się jarają tym zachodnim szmelcem a zapominają że my mamy swoje Dziady ew. święto zmarłych.
Do wszystkich napinaczy!
Nikt się tu nie jara tym zachodnim świętem tylko j🤬ymi ozdobami!

Tutaj dużo normalniejsza i przyjemniejsza dla ucha wersja. Dodatkowo dużo lepiej dopracowana.
edit: keyti mnie uprzedziła... a szkoda, bo mogła dodać jakieś ciekawsze zdjęcie.

edit: keyti mnie uprzedziła... a szkoda, bo mogła dodać jakieś ciekawsze zdjęcie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie