📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Czy w internecie skończyły się piosenki że sail jest przypinane do każdego filmu?
nowepozycje napisał/a:
Czy w internecie skończyły się piosenki że sail jest przypinane do każdego filmu?
Przecież nie będą działać do starych, jakże chujowych kawałków sprzed 2000 roku (debile), bo gimbaza by nie wiedziała co to i od razu by shejtowała, a tak... mają co mają
Co to tu robi, to nie kwejk
jaranie się halułin to pedalstwo i chuj! Wszyscy się jarają tym zachodnim szmelcem a zapominają że my mamy swoje Dziady ew. święto zmarłych.
Ciekawe czy ma zgode na publiczne rozpowszechnianie tego utworu. W PL zaraz by ZAIKS, STOART i 500 innych oskarżyło
damdus napisał/a:
jaranie się halułin to pedalstwo i chuj! Wszyscy się jarają tym zachodnim szmelcem a zapominają że my mamy swoje Dziady ew. święto zmarłych.
Do wszystkich napinaczy!
Nikt się tu nie jara tym zachodnim świętem tylko jebanymi ozdobami!
Tutaj dużo normalniejsza i przyjemniejsza dla ucha wersja. Dodatkowo dużo lepiej dopracowana.
edit: keyti mnie uprzedziła... a szkoda, bo mogła dodać jakieś ciekawsze zdjęcie.
edit: keyti mnie uprzedziła... a szkoda, bo mogła dodać jakieś ciekawsze zdjęcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów