18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Zajebiste ozdoby halloween
OCB • 2013-10-18, 10:16
Wszystko w rytm piosenki - Sail
00:00
-04:20
Download

trochę długawe ale warto obejrzeć choć kawałek
LesDebiles
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaczetE 2013-10-18, 10:29 8
Pomijając jakieś tam h🤬jowe hallowing, to za efekt browar!
Zgłoś
n................e 2013-10-18, 10:45
Czy w internecie skończyły się piosenki że sail jest przypinane do każdego filmu?
Zgłoś
sard 2013-10-18, 11:11
nowepozycje napisał/a:

Czy w internecie skończyły się piosenki że sail jest przypinane do każdego filmu?

Przecież nie będą działać do starych, jakże c🤬jowych kawałków sprzed 2000 roku (debile), bo gimbaza by nie wiedziała co to i od razu by shejtowała, a tak... mają co mają
Zgłoś
k................i 2013-10-18, 13:29 14

sail sie nie podoba?

pozatym klasyka już była :
sadistic.pl/coraz-blizej-swieta-vt155192.htm1601097
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-10-18, 15:09
Gardzę takim czymś.
Zgłoś
r................o 2013-10-18, 17:52 1
A ja gardzę hipokrytami. Najpierw hejtują amerykanów za rzekomy debilizm a później zachwyt jak wyżej.
Zgłoś
Roszp 2013-10-19, 1:01 2
Podkład muzyczny - murica'
Dom - murica'
Ozdoby - murica'
Zgłoś
R................l 2013-10-19, 6:28
Co to tu robi, to nie kwejk
Zgłoś
damdus 2013-10-19, 7:01
jaranie się halułin to pedalstwo i c🤬j! Wszyscy się jarają tym zachodnim szmelcem a zapominają że my mamy swoje Dziady ew. święto zmarłych.
Zgłoś
P................r 2013-10-19, 7:17
mają rozmach sk🤬ysyny ;]
Zgłoś
mlekozklasa 2013-10-19, 10:03
Ciekawe czy ma zgode na publiczne rozpowszechnianie tego utworu. W PL zaraz by ZAIKS, STOART i 500 innych oskarżyło
Zgłoś
OCB 2013-10-19, 10:05 1
damdus napisał/a:

jaranie się halułin to pedalstwo i c🤬j! Wszyscy się jarają tym zachodnim szmelcem a zapominają że my mamy swoje Dziady ew. święto zmarłych.

Do wszystkich napinaczy!
Nikt się tu nie jara tym zachodnim świętem tylko j🤬ymi ozdobami!
Zgłoś
f................r 2013-10-19, 15:05 2
Tutaj dużo normalniejsza i przyjemniejsza dla ucha wersja. Dodatkowo dużo lepiej dopracowana.

edit: keyti mnie uprzedziła... a szkoda, bo mogła dodać jakieś ciekawsze zdjęcie.
Zgłoś
rksrobert 2013-10-19, 15:08
W rzeczywistości zrobienie czegoś takiego jest bardzo proste. Program pod "Sail" można napisać w 5-6h. Kilka razy bardziej skomplikowane jest napisanie programu dla filmu z dubstepem.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem