Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego warto zainwestować w kamerkę. W takiej sytuacji nie ma szans na odczytanie i zapamiętanie numerów. Bez kamerki taki gnojek pozostaje bezkarny, a samochód naprawiasz z własnej kieszeni.
nie, po prostu zwolnic, nie zdarzysz to jebnąć, to jest tylko samochód, po za tym trzeba patrzeć co się dzieje a nie tylko przed siebie
Moim zdaniem poziom brutalności i przemocy w tym filmie jest maksymalnym jaki powinien występować na głównej stronie, jest wręcz z pogranicza działu hard. Daje piwo.
Tak w ogóle to odwiedzam także takie strony jak kwejk, dzida i joemonster, ale lubię tu wchodzić żeby się zahartować właśnie takimi filmami.
Dziękuję naprawdę za tak wartościowy i dopasowany content do tego serwisu, oby tak dalej.
Super film, już się przestraszyłem, że otrze się o drugą barierkę. Wprawdzie nie wiem czy zasnę dziś, bo nigdy wcześniej nie widziałem tak drastycznego wypadku, ale było warto. Opowiem o tym kolegom.
Moim zdaniem poziom brutalności i przemocy w tym filmie jest maksymalnym jaki powinien występować na głównej stronie, jest wręcz z pogranicza działu hard. Daje piwo.
Tak w ogóle to odwiedzam także takie strony jak kwejk, dzida i joemonster, ale lubię tu wchodzić żeby się zahartować właśnie takimi filmami.
Dziękuję naprawdę za tak wartościowy i dopasowany content do tego serwisu, oby tak dalej.
nie, po prostu zwolnic, nie zdarzysz to jebnąć, to jest tylko samochód, po za tym trzeba patrzeć co się dzieje a nie tylko przed siebie
Dokładnie, 3/4 kierowców to ameby które patrzą tylko na to co przed nimi, nie potrafią wydedukować co sie może stać, nie patrzą na inne samochody. Ja w tym przypadku lekko bym wyhamował a jakby sie nie dało to bym jebał w debila w opór. Progi bym z debila OC zrobił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów