📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruskie zające. Biją się o pierwszeństwo na drodze. Tzn który pierwszy ma się wpierdolić pod samochód.
Zdrowa solóweczka bez skakania po głowie, bez bicia nieprzytomnego, bez darcia japy "deeeeeeemmm""ołłłł siiiiiiiieeeeeettt"...
Zające są wyżej w hierarchii od murzynów.
Zające są wyżej w hierarchii od murzynów.
Lepiej się napierd@l@ją niż obecni macho w wieku 17-28 lat. Szacun dla zajęcy!
Ekhm, to ja w temacie. Wiecie jak się robi pasztet zajęczy?
-Idziemy do klubu i wyrywamy najbrzydszą lochę na parkiecie. Powinna dać się łatwo poderwać. Idziemy z nią na kwadrat i od słowa do słowa przechodzimy do sexów. Następnie ruchamy ją tak długo w dupsko, aż pasztet zajęczy.
-Idziemy do klubu i wyrywamy najbrzydszą lochę na parkiecie. Powinna dać się łatwo poderwać. Idziemy z nią na kwadrat i od słowa do słowa przechodzimy do sexów. Następnie ruchamy ją tak długo w dupsko, aż pasztet zajęczy.
To są wiosenne gody zająców. Wbrew pozorom nie są to dwa samce, lecz samiec i samica, która jeszcze nie była gotowa do rozrodu. Aby doszło do spółkowania tych zwierząt w tym stadium samica musi zostać zgwałcona, a to pobicie jest właśnie elementem przełamywania woli. Dopiero pobita samica nie stwarza oporów i może zostać wykorzystana przez samca. Wbrew pozorom może dojść do zapłodnienia w ten sposób, mimo braku pełnej gotowości samicy.
Chyba nikt nie myślał, że zwierzątka to dobroduszne istotki?
genesisnemesis napisał/a:
To są wiosenne gody zająców. Wbrew pozorom nie są to dwa samce, lecz samiec i samica, która jeszcze nie była gotowa do rozrodu. Aby doszło do spółkowania tych zwierząt w tym stadium samica musi zostać zgwałcona, a to pobicie jest właśnie elementem przełamywania woli. Dopiero pobita samica nie stwarza oporów i może zostać wykorzystana przez samca. Wbrew pozorom może dojść do zapłodnienia w ten sposób, mimo braku pełnej gotowości samicy.
Co Ty pierdolisz za farmazony ? za dużo kreskówek chyba, mam królika i nie raz mi opowiadał, jak najebał innego uszatego po nocnych harcach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów