📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Zwinna bestia, nie siedzi przed komputerem całymi dniami to i kondycje ma na wysokim poziomie... ja pierdziu... teraz już wiem że spierdzielanie przed niedźwiedziem na drzewo to nie koniecznie najlepsze rozwiązanie...
Adra napisał/a:
3) Jeśli wybieracie się w rejony gdzie występują niedźwiedzie, weźcie ze sobą gaz pieprzowy (najlepiej w wersji na "misie", który ma większy zasięg). Niedźwiedzie mają węch lepszy niż psy i jak dostanie takim gazem to odpuści. Wg badań gaz ma zdecydowanie większą skuteczność w takich sytuacjach niż broń krótka. Wadą jest oczywiście zasięg, gdyż jest na poziomie 9-14 metrów (mowa tu o bear pepper spray) a niedźwiedź na krótkim dystansie potrafi osiągnąć nawet 50 km/h.
Jak widac taki gaz idealnie nadawalby sie takze na teczowe parady i do walki z dzikimi atakami antify...
spoko, miś jak się wspina na drzewo to szuka raczej owoców czy czegoś innego bezmięsnego.
Masz może gdzieś linka do tego filmiku z czarnuchem na YT, bo nie mogę się doszukać ?
Oj tam od razu posrał. Nie miał się czego bać bo to był miś Kolargol (baribal), największa pizda wśród niedźwiedzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów