📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
@up Nie martw się grot. Twoja dziewczyna mówiła mi, że Ty i tak jesteś szybszy...
1) Spokojnie można oglądać od 20 sekundy
2) Autor filmu powinien dostać kopa za trzymanie telefonu w zły sposób
3) Jeśli wybieracie się w rejony gdzie występują niedźwiedzie, weźcie ze sobą gaz pieprzowy (najlepiej w wersji na "misie", który ma większy zasięg). Niedźwiedzie mają węch lepszy niż psy i jak dostanie takim gazem to odpuści. Wg badań gaz ma zdecydowanie większą skuteczność w takich sytuacjach niż broń krótka. Wadą jest oczywiście zasięg, gdyż jest na poziomie 9-14 metrów (mowa tu o bear pepper spray) a niedźwiedź na krótkim dystansie potrafi osiągnąć nawet 50 km/h.
2) Autor filmu powinien dostać kopa za trzymanie telefonu w zły sposób
3) Jeśli wybieracie się w rejony gdzie występują niedźwiedzie, weźcie ze sobą gaz pieprzowy (najlepiej w wersji na "misie", który ma większy zasięg). Niedźwiedzie mają węch lepszy niż psy i jak dostanie takim gazem to odpuści. Wg badań gaz ma zdecydowanie większą skuteczność w takich sytuacjach niż broń krótka. Wadą jest oczywiście zasięg, gdyż jest na poziomie 9-14 metrów (mowa tu o bear pepper spray) a niedźwiedź na krótkim dystansie potrafi osiągnąć nawet 50 km/h.
Gość musiał się zwalić. Ten pysk misia wyraża wszystko
Gdzie ten czarnuch pouczajacy jak prawidlowo trzymac kamere ?
Nejm napisał/a:
Gdzie ten czarnuch pouczajacy jak prawidlowo trzymac kamere ?
As your wish my master
Chyba bym się zesrał :O
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów