Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet największemu ścierwu należy się ochrona prawna i poszanowanie jego godności, nawet jak kurwa zgwałcił wam wszystkie baby w rodzinie, łącznie z babką, którą po robocie w domu wykopał z ogródka
Takiemu ścierwu należy się śmierć w cierpieniach. Jeśli ktoś występuje przeciwko prawu, to prawo powinno przestać go chronić.
W sumie chuj jakim by ścierwem nie był, ale to nie był przechodzień, co sobie film nagra i nigdy nie obejrzy, ewentualnie pokaże kilka razy znajomym.
W przypadku dziennikarzy jest niemal 100% pewność, że opublikują twój wizerunek, łamiąc przy tym prawo, zatem prewencyjnie jak najbardziej NALEŻY rozpierdalać jebanemu dziennikarskiemu ścierwu ich kamery gdy sobie nie życzycie być publicznie okazanym.
A w Polsce szczególnie, bo zamazanie twarzy paskiem to zdecydowanie za mało aby ochronić czyjeś dane osobowe.
Nawet największemu ścierwu należy się ochrona prawna i poszanowanie jego godności, nawet jak kurwa zgwałcił wam wszystkie baby w rodzinie, łącznie z babką, którą po robocie w domu wykopał z ogródka
edit: NALEŻY - o ile jesteście w centrum uwagi, a nie jeśli jesteście częścią tłumu/zbiegowiska.
pierdolisz synek...
jesteś scierwem to tracisz wszystkie przywileje zwiazane z byciem czlowiekiem.
Gwalcisz kurwa dzieci, mordujesz dla zabawy itd. jestes scierwem a twoj tępy ryj powinien zobaczyc caly swiat, tak na wszelki wypadek - jakbys uciekl zamiast zdechnać w pierdlu.
Jestes scierwem to ostatnia rzecz przed egzekujca to wlasnie powinien byc pokazany twoj glupi ryj wraz z imieniem i nazwiskiem oraz miejscem zamieszkania.
Poszanowanie godnosci? Kolesiowi, ktory gwalci i morduje kilkuletnie dzieci nalezy sie cokolwiek poza karą śmierci? NIE
profesor od patologii
Znam to uczucie. Gram w jednym znanym serialu i często zdarza się ktoś robiący zdjęcia jak wychodze z mcdonalda. Mam ochote wyjebać takiego buta
To wyjeb. Sławie to na pewno nie zaszkodzi.
Znam to uczucie. Gram w jednym znanym serialu i często zdarza się ktoś robiący zdjęcia jak wychodze z mcdonalda. Mam ochote wyjebać takiego buta
Ooo... kurwa!
Maciuś z Klanu
W przypadku dziennikarzy jest niemal 100% pewność, że opublikują twój wizerunek, łamiąc przy tym prawo, zatem prewencyjnie jak najbardziej NALEŻY rozpierdalać jebanemu dziennikarskiemu ścierwu ich kamery gdy sobie nie życzycie być publicznie okazanym.
Ach, jakże pięknie by było, gdyby podobnie Tobie myślący obrońcy przestępców wyjechali do kraju gdzie takie standardy obowiązują.
Rosja czeka…
@Dzisiaj popieram
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów