Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze jest opcja - "wyjebac na nia/jego jajca, zasluzyl/a sobie", ale mam wrazenie ze jednak w glowie zostaje gdzies swiadomosc, ze nie pomoglo sie zonie, mezu, ojcu, matce, babci, dziadkowi, bratu, siostrze, ciezko wypracowac az taka znieczulice.
Ot tak tylko chcialem w skrocie dodac.
Palenie powinno być zabronione wszędzie poza domami. Niech sobie jebani palacze śmierdzą u siebie. Szkoda tylko, że nikt nie wlepia kar śmierdzielom cuchnącym na przystankach, w autobusach, gdziekolwiek. Dlaczego palacze nie pierdolną sobie z pistoletu w łeb? Efekt ten sam, tylko że szybszy. A i społeczeństwu zrobi się lepiej. Ale cóż, po co karać idiotów pieniężnie, niech dalej wkurwiają normalnych ludzi. Logiczne.
Karane powinno być w takim razie też to, że komuś śmierdzi z ryja, że ma 2 dzień te same skarpetki, które jebią na cały autobus, spocone śmierdzące pachy, 90% ludzi starszych bo śmierdzą kulkami na mole. Samochody na ulicach bo jebie z rury wydechowej. Ogarnij się.
Więc też pierdolinij sobie jak Ci daje z ryja lub inne jw. Pale na dworze i będę palić. Na przystankach nie, bo tego wymaga kultura osobista.
Palenie powinno być zabronione wszędzie poza domami. Niech sobie jebani palacze śmierdzą u siebie. Szkoda tylko, że nikt nie wlepia kar śmierdzielom cuchnącym na przystankach, w autobusach, gdziekolwiek. Dlaczego palacze nie pierdolną sobie z pistoletu w łeb? Efekt ten sam, tylko że szybszy. A i społeczeństwu zrobi się lepiej. Ale cóż, po co karać idiotów pieniężnie, niech dalej wkurwiają normalnych ludzi. Logiczne.
Skoro przeszkadzają Ci palacze - proste, siedź w domu 'pachnąca' osobo.
Karane powinno być w takim razie też to, że komuś śmierdzi z ryja, że ma 2 dzień te same skarpetki, które jebią na cały autobus, spocone śmierdzące pachy, 90% ludzi starszych bo śmierdzą kulkami na mole. Samochody na ulicach bo jebie z rury wydechowej. Ogarnij się.
Więc też pierdolinij sobie jak Ci daje z ryja lub inne jw. Pale na dworze i będę palić. Na przystankach nie, bo tego wymaga kultura osobista.
Brawa dla tego pana, sam sobie dojebał!
Jesteś hipokrytą, już mówię dlaczego:
- Jesteś palaczem, więc:
Karane powinno być w takim razie też to, że komuś śmierdzi z ryja
jebie ci z ryja fajkami zazwyczaj przez 30 min od zapalenia.
-
że ma 2 dzień te same skarpetki, które jebią na cały autobus, spocone śmierdzące pachy
Wolę wdychać smród ze skarpetek, niż smród twój, gdyż twoje ubrania, tak jak ubrania każdego palacza, są przesiąknięte dymem i jebią na cały autobus. Choćbyś nie wiem jak starał się ukryć ten smród perfumami, to i tak wciąż jebiesz.
-
hahahah, jasne jasne, kultura osobista, trzeba było odrazu, że się cykasz, że ci policja dopierdoli mandat, albo straż miejska.Na przystankach nie, bo tego wymaga kultura osobista
-
Samochody na ulicach bo jebie z rury wydechowej
Według mnie tym zdaniem osiągnąłeś apogeum głupoty.
Jedzie samochód, obok mnie stoisz ty z petem i jarasz.
Samochód truje mnie, mam 1 punkt.
Samochód truje ciebie, masz 1 punkt.
Papieros truje ciebie, masz 2 punkty.
Dym z twojego papierosa truje mnie, więc mam również 2 punkty.
Zauważyłeś coś? Niepalący staje się palącym, przez idiotę, który dmucha mu w pysk. I nie mów, że nie palisz przy ludziach, bo zawsze ten dym komuś będzie przeszkadzał, ile razy trzeba iść za frajerem, który jara, przykładowo przejściem podziemnym, i co kurwa, mam wstrzymywać oddech i dmuchać na swoje rzeczy, aby nie jebać jego dymem i nie truć się jego spalinami?
W przypadku samochodu nie masz wyjścia, musisz wdychać, a i spaliny nie są tak szkodliwe, bo jest pełno filtrów w układzie wydechowym. W przypadku papierosów trujesz innych i siebie najbardziej.
Pozdrawiam cię, kaszlący palaczu, wmawiaj sobie dalej, że papierosy nie są dla ciebie szkodliwe.
tak jak ubrania każdego palacza, są przesiąknięte dymem i jebią na cały autobus
Co ty jestes, doberman?
Ide zajarac. Na ogrod, nie lubie smrodu w domu
zapal sobie, bo do wieczora nie zejdzie z ciebie ciśnienie po tych wypocinach..
1. W 100% zgadzam się z @rusofil
2. Wy (palacze) nie robicie nam łaski, że nie zapalicie na ulicy, przystanku, pod wejściem do klubu. Zrozumcie to w końcu, że to Wy macie problem... Z jakiegoś powodu zaczęliście palić, aby zaszpanować, pod wpływem otoczenia itp. I na dzień dzisiejszy, nie potraficie wyjść z nałogu.. tak.. to jest nałóg, popalanie na imprezkach też moje małe gimbusiątka.
3. Naprawdę… żałosne jest porównywanie fajek do kawy, samochodowych spalin itp. Papieros nie podwiezie Twojego tyłka palaczu, a samochód tak.
4. Rozumiem, że palicie na zasadzie „hmm… przyzwyczaiłem/łam się do palenia, stać mnie na papierosy, na razie jest ok.. nie mam problemów ze zdrowiem” no właśnie… NA RAZIE, nie potraficie tego zrozumieć, że właśnie teraz, wszyscy pracujemy na komfort zdrowotny, w którym będziemy żyli po 60/70? Przez fajki nawet nie dowleczecie swojego dupska do kościoła lub lekarza, bo złapie Was zadyszka.
5. Nie chce już mi się wspominać o smrodzie… moje drogie Panie, PALENIE NIE JEST SEXOWNE, pocałunek z kobietą która pali, przynajmniej dla mnie jest ohydny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów