@Maddogg
pojebało Cię chyba
Znam parę osób które myślą dokładnie w taki sam egoistyczny chujowy sposób jak Ty, czyli: "Jak ja czegoś nie robię i nie lubię to powinno się tego zakazać". Dodawanie motywu na temat szkodliwości dla innych to tylko tania wymówka, bo więcej szkodliwego syfu nawdychasz się idąc obok ulicy w środku dnia. Równie dobrze ja mógłbym sobie stwierdzić, że spaliny samochodowe mi przeszkadzają, ja prowadzę zdrowy tryb życia i nie jeżdżę samochodem tylko wszędzie chodzę pieszo, a ci okropni ludzie mnie trują spalinami. Zakazać samochodów. Samolotów też, bo nie latam nimi zbyt często, a czasem nie mogę się wyspać jak mi jakieś gówno przelatuje nad wieżowcem... że nie wspomnę o ilości spalin generowanych przez taką maszynę. Atmosfera się niszczy i inne gówna. Jak chcą sobie latać to niech latają, ale niech nie trują i nie wkurwiają innych silnikami...
No i perfumy, też powinny być zakazane, czasem jak się jedzie autobusem to trafiają się kosmicznie wyperfumowani ludzi, a ja mam alergię i mi to szkodzi(a także milionom innych ludzi na świecie) więc powinni zakazać.
Nie przepadam też za hip hopem, ta muzyka wywodzi się w większości z patologii i tworzy dodatkową patologię, JP i inne takie. Zakazać hip hopu, bo szkodzi młodym ludziom.
Picie alkoholu też powinno być zakazane w miejscach publicznych, bo wywołuje agresywne zachowania i można od kogoś w mordę zarobić, jak chcą sobie pić to niech się chowają po domach, a co. Ja abstynent przecież.
Podsumowując, bardzo fajnie się wypowiada na temat zakazywania czegoś czego i tak się nie robi. Ogarnij się człowieku, nie wpierdalaj się innym w życie.