W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak kogoś obchodzi co inny typ robi ze swoim chujem to powinien sam się zastanowić nad swoją orientacją.
szczególnie wstawiając to tutaj. jak kogoś interesuje, jego sprawa, ale dzielenie się swoimi odkryciami na forum jest już całkiem pojebane!
jeszcze takie pytanie: jak patrzę na laski (takie z cyckami i bez kutasa) na kamerkach to też mam problem z orientacją?
- Kim jest ktoś kto nienawidzi pedałów ?
- Krypto pedał któremu w ogóle już nie staje.
Czysto teoretycznie im więcej pedałów tym więcej chętnych lasek na jednego hetero, czyli dla mężczyzn lepiej.
Obrzydzenie pojawiło się po wejściu do unii, kiedy homosie zaczęły wychodzić z ukrycia i obnosić się ze swoim pedalstwem.
Wkurwienie pojawiło się kiedy zaczęły manifestować swoje pedalstwo na ulicach miast, w dzień, na oczach dzieci.
Nienawiść powstaje właśnie teraz, kiedy homosie nie akceptują ludzi, którzy nie manifestują wsparcia dla ludzi, którzy nie akceptują tego jacy się urodzili i kim byli ich rodzice, a wszystkie organizacje zarządzane przez tchórzy im się podporządkowują i pozwalają nawet karać za brak obnoszenia się ze wsparciem dla pedalskiej tęczy.
Mało kto widzi analogię do religii i islamu, który nie toleruje innych religii. Dla niepoznaki jedynie przedstawiciele islamu odważnie przeciwstawiają się narzuconym obnoszeniem się tęczą. Ale ja nie zdziwił bym się gdyby te wszystkie agresywnie nastawione organizacje pedalsko-pedofilskie właśnie stamtąd czerpały fundusze.
- Kim jest ktoś kto nienawidzi pedałów ?
- Krypto pedał któremu w ogóle już nie staje.
Dokładnie to chciałem napisać. O walce z lgbt najgłośniej krzyczą krypto geje, którzy potajemnie obciągają koledze, moralności uczą nas księża gwałcący dzieci i ruchający się z pedałami faszerując ich dragami, a jak ma wyglądać sprawiedliwość i prawo pokazał pis.
[ Dodano: 2024-12-06, 20:26 ]
(...)
Wkurwienie pojawiło się kiedy zaczęły manifestować swoje pedalstwo na ulicach miast, w dzień, na oczach dzieci (...)
Te gorszące manifestacje są jak UFO, każdy słyszał, ale nikt z Was piwniczniaki nie widział na własne oczy. Ja sam nigdy nie spotkałem, za to wielokrotnie wkurwiały mnie procesje religijne blokujące ulicę. i dzwony bijące chuj wie po co, co pół godziny. i mogę tak wymieniać w nieskończoność, ale nie ma sensu, ciemnogród musi wymrzeć śmiercią naturalną, bo nie da się przekonać logicznymi i racjonalnymi argumentami.
Wkurwienie pojawiło się kiedy
Wkurwienie jest wtedy gdy zarabiają na tym kasę przez przywileje, fundacje, parytety itd.
Te gorszące manifestacje są jak UFO, każdy słyszał, ale nikt z Was piwniczniaki nie widział na własne oczy. Ja sam nigdy nie spotkałem, za to wielokrotnie wkurwiały mnie procesje religijne blokujące ulicę. i dzwony bijące chuj wie po co, co pół godziny. i mogę tak wymieniać w nieskończoność, ale nie ma sensu, ciemnogród musi wymrzeć śmiercią naturalną, bo nie da się przekonać logicznymi i racjonalnymi argumentami.
Już się tak nie poć, nikogo nie przekonasz do pedalstwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów