18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Zakaz pedałowania
JokerPL • 2024-12-05, 23:51
Raz to stanowczo za mało

"Przestaliśmy szukać potworów pod naszymi łóżkami, gdy zrozumieliśmy że one są w nas."
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prosty 2024-12-06, 0:03
A tam za mało, raz ale kurwa dobrze xD

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-06, 0:51 11
- Kim jest ktoś kto nienawidzi pedałów ?
- Krypto pedał któremu w ogóle już nie staje.
Zgłoś
Folur 2024-12-06, 3:23 15
ja tam widzę jednego lachociąga i stado napalonych zazdrosnych pedałów którym odmówił i dostał w ryja
Zgłoś
Mariusz 2024-12-06, 6:44 7
Folur napisał/a:

ja tam widzę jednego lachociąga i stado napalonych zazdrosnych pedałów którym odmówił i dostał w ryja

Napisal zazdrosny pedal
Zgłoś
Adiczek 2024-12-06, 7:12 6
Ja pierdole zesram się i zrzygam albo wszystko na raz

[ Dodano: 2024-12-06, 07:13 ]
Folur napisał/a:

Lecz tą chorobę póki nie jest za późno
Zgłoś
metyoo 2024-12-06, 7:33 6
PsikutaBezS napisał/a:

- Kim jest ktoś kto nienawidzi pedałów ?
- Krypto pedał któremu w ogóle już nie staje.

tak sobie to tłumacz! nie staje, bo to zdrowe, kiedy nie staje do chłopców, ale w tym nie ma powodów do wstydu!
Zgłoś
fasi34 2024-12-06, 8:00 1
Dlaczego tylko jeden dostał w ryja a drugi stoi
Zgłoś
Dj Devil 2024-12-06, 8:47 2
za bicie homosiow bez powodu powinna byc kara chuja w dupe zeby sie pajac nauczyl
Zgłoś
Wiewór 2024-12-06, 8:56 2
fasi34 napisał/a:

Dlaczego tylko jeden dostał w ryja a drugi stoi

Reszta poczula sie zazdrosna, ze im tez nie pociagnal.
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-06, 9:37 4
Dj Devil napisał/a:

za bicie homosiow bez powodu powinna byc kara chuja w dupe zeby sie pajac nauczyl

Jakie kurwa bez powodu homosiu?
Zgłoś
Pie-sse 2024-12-06, 9:42
Typ pewnie chcial poczuc tego kutasa co przed chwila mial w japie ze mu tak do gardla skoczyl
Zgłoś
metyoo 2024-12-06, 9:51
Polak_mały napisał/a:

Jakie kurwa bez powodu homosiu?

wiesz, on chciałby po wpierdolu zaruchać oprawcę w ramach rewanżu
Zgłoś
killua 2024-12-06, 11:23
pierdolone rednecki. goscie powinni dostac pare plaskaczy za pierdolenie sie publicznie, tak samo powinno bc dla hetero i tyle.
Zgłoś
Lipiniorz25 2024-12-06, 12:06
Folur napisał/a:

A ja widzę ze dolaczylbys do tych pedalow
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem