Pedofilu- górach też już nie poruchasz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To raczej zakaz dla murzynów.. widzicie jaką długą pałkę trzyma większa postać?
Mnie bardziej zastanawia dlaczego małemu z dupy wystaja kijki narciarskie.
ja to nie wiem, ale w Czechach na wyciągu byłem więcej lat temu niż średnia wieku użytkowników sadistica i wtedy też mnie ten obrazek nie śmieszył...
Czy tylko ja widzę tam M. Jacksona?
To księża mogą zdejmować sutannę do jazdy na nartach?
Jak to kurwa "post nie wnoszący nic do tematu"?
No tak, zapomniałem, że temat założony przez moderatora.
Podbijam z tym samym:
Starsze to niż internet i płyty CD.
Jeśli Waszym zdaniem jest to post, który nie wnosi nic do tematu, to może wskażcie mi punkt w regulaminie portalu sadistic.pl, który traktuje o tym jakie są kryteria, które określają, czy "post wnosi coś do tematu". Bo moim zdaniem mój wcześniejszy wnosi do tego tematu więcej, niż np. zdjęcie Polańskiego, czy jakieś insynuacje co do księży. A zakładając tutaj konto oczywiście zaakceptowałem owy regulamin.
Trochę pokory ~Nostry i przypadkiem nie bierz tego za bardzo do siebie.
No tak, zapomniałem, że temat założony przez moderatora.
Podbijam z tym samym:
Starsze to niż internet i płyty CD.
Jeśli Waszym zdaniem jest to post, który nie wnosi nic do tematu, to może wskażcie mi punkt w regulaminie portalu sadistic.pl, który traktuje o tym jakie są kryteria, które określają, czy "post wnosi coś do tematu". Bo moim zdaniem mój wcześniejszy wnosi do tego tematu więcej, niż np. zdjęcie Polańskiego, czy jakieś insynuacje co do księży. A zakładając tutaj konto oczywiście zaakceptowałem owy regulamin.
Trochę pokory ~Nostry i przypadkiem nie bierz tego za bardzo do siebie.
To nie Nostry i nie unoś się. Nikogo nie obchodzi, że np. to jest stare i tyle. Nie spinaj się, masa tego typu komentarzy była, jest i będzie wywalana więc darujcie je sobie jakieś płacze.
Linekk, Ale to jest zjebane, niespójne i nielogiczne.
To nie jest spinanie się, tylko zażenowanie.
Bo obsługa forum jawnie pozwala na to, żeby gimbo robiły sobie tutaj miejsce do spędzania wolnego czasu. Piszą głupoty, podbijają po milion piw za jakieś piosenki i teksty typu JP na 100%. A jak coś się napisze z sensem, albo wstawi obrazek, który coś sobą prezentuje, to idzie do kosza, bo większość dzieciaków tego nie rozumie.
I niby czemu takie komentarze będą kasowane? Bo modowi nie wypada wytykać, że wstawia suchy i stary materiał?
To nie jest spinanie się, tylko zażenowanie.
Bo obsługa forum jawnie pozwala na to, żeby gimbo robiły sobie tutaj miejsce do spędzania wolnego czasu. Piszą głupoty, podbijają po milion piw za jakieś piosenki i teksty typu JP na 100%. A jak coś się napisze z sensem, albo wstawi obrazek, który coś sobą prezentuje, to idzie do kosza, bo większość dzieciaków tego nie rozumie.
I niby czemu takie komentarze będą kasowane? Bo modowi nie wypada wytykać, że wstawia suchy i stary materiał?
tytanowy_janusz napisał/a:
I niby czemu takie komentarze będą kasowane?
Ponieważ tego typu co Twój są dziesiątki dziennie, a podobnego syfu setki. Nie zdajesz sobie sprawy jaki byłby burdel gdyby było to zostawiane, powtarzaliby tego coraz więcej. To, że mod wstawił nie robi żadnej różnicy. Koniec offtopu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów