📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piszę się "Proszę mi tu nie śmiecić", a nie "mnie". Ciekawe o tyle, że o zaśmiecaniu tu to ty wiesz najwięcej
Kurwa i już wiadomo właśnie to dolegało naszym pedałpiłkarzom w Rosji. Się wujek Władek szarpnął na ciepłe prądy
nelbox napisał/a:
Piszę się "Proszę mi tu nie śmiecić", a nie "mnie". Ciekawe o tyle, że o zaśmiecaniu tu to ty wiesz najwięcej
Cytat:
Zaimek ja ma dwie formy celownika: akcentowaną mnie i nie akcentowaną mi. Na początku zdania używa się tylko tej pierwszej, np.: „Mnie to daj”
Takie wiatry powinny być w każdym lesie żeby brudasy nie mogły wyrzucać śmieci z budowy.
Świetne miejsce na rozsypanie prochów babci po kremacji. Albo do wizualizacji łacińskiego przysłowia "człowiek myślący nie sika pod wiatr".
Boreasz się wkurwił, że mu pustą puszkę rzucają...
POPEJE napisał/a:
tam fajnie by sie na tych paralitach latało
ten sprzęt ma poprawną nazwę :paralotnia
ciulu.
ps.tam by się fajnie skakało w wingsuicie.
Zwyczajna anomalia w Zonie. Nic szczególnego.
Kiedys spłonąłem z klifu i wiatr wypchnął sline prosto na mordę koleżanki która stała kilka metrów obok. O dziwo nie skapla się, że to ślina i zgonilismy winę na srajace mewy jedzace meduzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów