Wprowadzanie zakazu posiadania broni palnej w związku z okazjonalnymi strzelaninami to jak zakazywanie posiadania dzieci w związku z zagrożeniem pedofilią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze trochę czasu pobędziemy w unii, to pewnie tak będzie. Zakaz noży, bo to może posłużyć do zabijania i inne perełki.
Fighting for peace is like fucking for virginity, kurwa.
To coś bardziej w stylu:
Jeśli chcecie zabrać prawo do posiadania broni, bo ktoś wywołał strzelaninę to dlaczego nie zabrać wszystkim prawa jazdy, bo ktoś spowodował wypadek?
Jeśli chcecie zabrać prawo do posiadania broni, bo ktoś wywołał strzelaninę to dlaczego nie zabrać wszystkim prawa jazdy, bo ktoś spowodował wypadek?
zaraz będzie zakaz posiadania rąk bo jeszcze komuś w ryj jebniemy, lub kogoś udusimy, albo zakaz posiadania mózgu bo jeszcze zaczniemy myśleć i wyjdziemy z unii i kto będzie zielonym płacił? ;(
Jak wprowadzą zakaz używania rąk to sami z tych samych rąk obskoczą w ryj
@2up: Zakaz posiadania mózgu już obowiązuje, choćby na maturze.
ale pierdolicie.. ktoś z was w ogóle starał się o pozwolenie na broń, że tak jęczycie, że się nie da?
Ej...teoretycznie to zakazu na posiadanie broni nie ma, wystarczy tylko wyrobić papierek zwany pozwoleniem na broń...
KrisCFC napisał/a:
Ej...teoretycznie to zakazu na posiadanie broni nie ma, wystarczy tylko wyrobić papierek zwany pozwoleniem na broń...
Żeby dostać pozwolenie na broń najpierw musisz pierdolić się z urzędnikami przez parę miesięcy, aż wreszcie otrzymasz pozwolenie (co i tak nie jest gwarantowane) - ale zakaz wynoszenia broni z domu. Podobno na tym etapie większość ludzi odmawia.
błysnąłeś jak gówno w trawie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów