Absurd goni absurd w tym kraju. Chyba że to dom administratora.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak na naszym sadolu
Super tajny pojazd służb specjalnych.
Ktoś ze złości już obrzygał ten kubeł.
A może tam mają piasek na zimę?
Tak samo logiczne jak góra piachu z wbitą tabliczką z napisem "piach".
Do kontenera na płody śmieci chcą wrzucać! Hultaje, ja was wszystkich podpierdolę na parafii!
Kurwa w tym nie ma nic śmiesznego, bo chyba nikt z Was nie wie o co chodzi, a ja się domyślam. Śmietnik jest pewnie prywatny, a stoi w zjebanym miejscu i ludzie jeżdżą samochodami i podrzucają śmieci, za które płaci właściciel. To samo mam u mnie w bloku, gdzie do naszego śmietnika podrzucają śmieci te zjeby z domków jednorodzinnych których stać na taką chatę, a nie stać na jebany śmietnik. Swoje napisałem, dajcie jakąś maść na ból dupy.
Jaki absurd ja się pytam? Pewnie jakieś cwaniaki wyrzucają śmieci na krzywy ryj, co by sobie własnych śmietników nie zapełniać. Dlatego właściciel dał notkę. Cóż, mógł założyć kłódkę, ale czy w tym kraju trzeba już popadać w skrajności, bo własny rodak nie ma oporów by wyr*chać swojego krajana na każdy możliwy sposób? To chyba pytanie retoryczne.
Bo to jest na płody a nie na śmieci
Mexykanin napisał/a:
Kurwa w tym nie ma nic śmiesznego, bo chyba nikt z Was nie wie o co chodzi, a ja się domyślam. Śmietnik jest pewnie prywatny, a stoi w zjebanym miejscu i ludzie jeżdżą samochodami i podrzucają śmieci, za które płaci właściciel. To samo mam u mnie w bloku, gdzie do naszego śmietnika podrzucają śmieci te zjeby z domków jednorodzinnych których stać na taką chatę, a nie stać na jebany śmietnik. Swoje napisałem, dajcie jakąś maść na ból dupy.
Znam ten ból. A w zasadzie mój znajomy. Wracał akurat do domciu, a tu jakiś wóz się zatrzymał, wysiadł z niego lachon i wyjmuje od chuja worków z bagażnika po czym wyrzuca do nie swojego śmietnika. Znajomy chciał nagrać zdarzenie ale jak tylko spróbował skierować kamerę na lachona i numery rej. wozu to wysiadło dwóch takich karków, że jak się na niego spojrzeli to się obsrał ze strachu schował kam. i spierdolił do domu. Chujowa sprawa
Bo to pojemnik na "konkretne" śmieci/odpady wrzucane np. przez jeden zakład, który wydzierżawił ten pojemnik. Informacja dla babć, które akurat zmieniły pieluszkę wnuczkowi i patrzą gdzie tu ją wyjebać, albo do Kowalskiego, który akurat wyczyścił sobie samochód i patrzy gdzie wywalić puste butelki, papierki i kubki po McDonaldsie.
Naprawdę, pierwszy raz widzicie taki pojemnik, ani to absurdalne ani sadystyczne ani dziwne.
Naprawdę, pierwszy raz widzicie taki pojemnik, ani to absurdalne ani sadystyczne ani dziwne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów