Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji uznała, że reklamy Hoop Coli pt. Colędawanie mogą urażać przekonania religijne telewidzów i zdjęła spot z anteny. A Ty co sądzisz o oryginalnej wersji reklamy Hoop Coli?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji uznała, że reklamy Hoop Coli pt. Colędawanie mogą urażać przekonania religijne telewidzów i zdjęła spot z anteny. A Ty co sądzisz o oryginalnej wersji reklamy Hoop Coli?
Ja sądzę, że żyjemy w totalnie popierdolonym kraju rządzonym przez totalnie popierdolonych debili po podstawówkach.
I bardzo dobrze ze ja zdjęli! Górale obrażają moje uczucia religijne!
A moje uczucia religijne czują się obrażone, bo reklama jest kiepska. O.
eh ale o co chodzi? chyba zdjęli ją bo nic sobą nie przedstawia...
chodzi o to, ze krzyz nie wisi na scianie, czy o to, ze nie ma choinki nigdzie?
Fajna Reklama, Ale Rydzyk wykonał już telefon i H.j w bąbki strzelił reklamy nie bedzie!!!!!!
reklama została zdjęta ponieważ podkładem piosenki była znana kolęda. Zdjęcie tej reklamy obraża moje ateistyczne uczucia że mi się w tym kraju religie narzuca ;/
tym bardziej, że podobno nie żyjemy w kraju wyznaniowym...
Wszytko godzi w nasz popierdolony Rząd całkowicie popieram...
Ale kurcze 95% społeczności jest wierząca. Uważam że ateiści powinni się dostosować i tyle. Gdybym widział żyda w jarmułce na lekcji to nie zwróciłbym mu uwagi że mnie to obraża.
NON SENS!
NON SENS!
wex - jesteż pewny, że to przez podklad? codziennie słyszę w radiu reklamy allegro z podkładami kolęd, które swoją beznadzieją doprowadzają mnie do białej gorączki, a ta jest jakaś taka znośna
Koperek napisał/a:
Ale kurcze 95% społeczności jest wierząca.
Chyba 'wierząca niepraktykująca' .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów