📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I prawie dwie stówki przyjebał za jedno liźnięcie, a ja muszę przez miesiąc zapierdalać za 1200 na kasie w Biedronce
mordę ma taką rozweseloną że by to zrobił za darmo,albo jeszcze zapłacił za możliwość polizania tej ściany
Ciekawe ile by chciał za postawienie kloca na klacie?.
pewnie to jakiś polak...
Czekam na inne filmiki z tym kolesiem, widac ze nie bedzie sie bal nawet lizac dupy po sraniu.
Na początku chciałem dać piwo, bo myślałem że koleś jest spajdermenem, ale niestety okazało się że to tylko zmyślny kamerzysta robi mnie w chuja :/
Pan Mularz napisał/a:
Tak się upodlić... Jeszcze za 50$. Przecież to jest tylko jakieś 160 zł.
Dwa dni temu 200zł dałem jakiemuś biedakowi na ulicy. Normalnie bym mu nie dał, ale mi spadło i schylać się nie chciałem.
Testo?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów