📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mogli mu od razu do ryja naszczać. pojeby
jebany cwel, już wiem jak się bawi ze swoimi koleżkami
A już w następnym odcinku
pierw nie widziałem ocb zębami płytkę ma wyciągnąć czy co a tu taka niespodzianka
Tak się upodlić... Jeszcze za 50$. Przecież to jest tylko jakieś 160 zł.
Dwa dni temu 200zł dałem jakiemuś biedakowi na ulicy. Normalnie bym mu nie dał, ale mi spadło i schylać się nie chciałem.
Dwa dni temu 200zł dałem jakiemuś biedakowi na ulicy. Normalnie bym mu nie dał, ale mi spadło i schylać się nie chciałem.
@Pan Mularz chyba mózg ci spadł i nie chciało ci się go podnieść !!!
Pan Mularz-schylać się nie chciałeś bo kiedyś się schyliłes i do dzisiaj cię dupsko boli i trauma została na całe życie jednym słowem zostałes przecwelony
brylant1412 napisał/a:
Pan Mularz-schylać się nie chciałeś bo kiedyś się schyliłes i do dzisiaj cię dupsko boli i trauma została na całe życie jednym słowem zostałes przecwelony
masz trochę przecinków i kropek, przekopiuj sobie bo chyba Ci się zepsuły
<...............,,,,,,,,,>
Pan Mularz napisał/a:
Tak się upodlić... Jeszcze za 50$. Przecież to jest tylko jakieś 160 zł.
a biedak okazał się królem Zasiedmiogórogrodu w przebraniu, w zamian za twą szczodrość dał ci połowę królestwa i syna pedała
stosunek chujowości czekania do chujowości akcji wynosi 60:1, czyli akcja pod koniec
~Conscribo-kłade laske na przecinki i kropki co to ja miodek kurwa jestem
@ brylant, osobiscie mnie wkurwiasz tym swoim pedalskim ciagiem bez kropek przecinków, bo myśle od razu ze masz 13 lat i reprezentujesz jot pe.
Wojna:), zapewne tak jest, poza tym unika odpowiedzi na moje pytanie.
sadistic.pl/im-grubszy-tym-glupszy-vt93707.htm859691
sadistic.pl/im-grubszy-tym-glupszy-vt93707.htm859691
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów