📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dawaj jeszcze !! Ciąg dalszy to gdzie??
stawiam piwo
A kto mu postawił pierwszego browara?
zatizdig napisał/a:
A kto mu postawił pierwszego browara?
Jak bys ogladal caly program, zrozumial bys aluzje
Program z różnym krętactwem nazywa się Prawdziwe przekręty i jest na kanale BBC Entertainment.
Ja pierdolę, też mi rewelacja. Ile to razy patrzyłem na zegarek żeby sprawdzić godzinę, a jak ktoś zapytał to nie wiedziałem...
Trudno mu było zauważyć ze kolega po drugiej stronie stolika ma odsłonięty zegareczek i wystarczyło KURWA odczytać? CZasami myśle że Ci ludzie nie mają neta w domu i urwali się z bambusa.
grzesiek198829 napisał/a:
Trudno mu było zauważyć ze kolega po drugiej stronie stolika ma odsłonięty zegareczek i wystarczyło KURWA odczytać? CZasami myśle że Ci ludzie nie mają neta w domu i urwali się z bambusa.
Naprawde sadzisz, ze Ci ludzie sa prawdziwi? A nie aktorzy? A tak wogole to sie ogarnij i idz sobie zwalic, bo chyba jakis niewyzyty jestes. Chyba, ze jeszcze nie mozesz...
Tak czy siak ciekawa sztuczka warta wyprobowania zwlaszcza po paru piwkach
alan10 napisał/a:
Ja pierdolę, też mi rewelacja. Ile to razy patrzyłem na zegarek żeby sprawdzić godzinę, a jak ktoś zapytał to nie wiedziałem...
Niedoroby już tak mają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów