📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tam wojna chyba trwa.
Sadyzm w czystej postaci. Ból psychiczny jest o stu kroć gorszy od najmocniejszego bólu fizycznego, jaki można sobie wyobrazić, a w takich warunkach, to trzeba się spodziewać jedynie pogłębienia objawów.
Czarno-białe fotografie tak działają.
Dodać kolory i będzie jak w Sejmie RP.
Dodać kolory i będzie jak w Sejmie RP.
a kolega to w którym roku żyje? chyba czas ci się zatrzymał między 1996 a 1999
Sadyzm w czystej postaci. Ból psychiczny jest o stu kroć gorszy od najmocniejszego bólu fizycznego, jaki można sobie wyobrazić, a w takich warunkach, to trzeba się spodziewać jedynie pogłębienia objawów.
Wątpię, czy kiedykolwiek słyszałeś o jakimkolwiek rodzaju tortur jak piszesz takie rzeczy.
watpie, czy kiedykolwiek slyszales cokolwiek o torturach, jak piszesz takie rzeczy. tortury= to jest pietno i na ciele i psychice.
toca np., poczytaj
toca np., poczytaj
nileppez napisał/a:
Wątpię, czy kiedykolwiek słyszałeś o jakimkolwiek rodzaju tortur jak piszesz takie rzeczy.
Z tym że podczas tortur wiesz co cie boli, wiesz że przestanie, potrafisz określić ten ból i wiesz jak z nim walczyć. Gdy boli Cie sama psychika np. podczas depresji czy CHAD to nic nie wiesz. Żyjesz na skraju życia i śmierci, zawieszony w przestrzeni, beznadziei... Ból jest wszechogarniający i niemierzalny, gubisz gdzieś własną osobowość i postrzeganie świata. Wystarczy zobaczyć ilu ludzi popełnia samobójstwa z powodu chorób i zaburzeń psychicznych.
Ten z pierwszego zdjęcia powinien aspirynę wziąć bo coś mu głowa pęka.
Fotki świetne.
Fotki świetne.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów