18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zakład
Ufo1994 • 2014-11-29, 15:07
Królowa Elżbieta i papież zorganizowali wielkie charytatywne wydarzenie. Stojąc na scenie obok siebie królowa nagle obraca się do papieża i mówi:
- Robiliśmy już takie imprezy wiele razy. Co powiesz na mały zakład, żeby trochę sobie urozmaicić czas? Jestem pewna, że każdy Brytyjczyk wpadnie w euforię jeśli wykonam tylko jeden ruch ręką.
Papież się zgadza, królowa macha do wszystkich zgromadzonych. Szlacheckie powitanie sprawia, że cała brytyjska publiczność szaleje.
Papież, nie chcąc być gorszym od kogoś, kto nosi brzydszą sukienkę od niego mówi do Elżbiety:
- Słuchaj, Elu, to było świetne, ale co powiesz na jeszcze jeden zakład? Stawiam cały mój watykański majątek. Jestem w stanie sprawić, że jednym kiwnięciem głowy sprawię, że każdy Irlandczyk na tej imprezie zacznie szaleć z radości. Ale nie chwilowo. Ta radość będzie trwała miesiącami i będą o niej mówili przez lata.
Królowa, sceptycznie nastawiona mówi, że chętnie to zobaczy.
I wtedy papież wyjebał jej z bani.

'Ja na chamstwo chamstwem nie odpowiadam, tylko kulturą.' - A. Lepper
Zgłoś
Bankracy 2014-11-29, 15:09
Chyba pierwszy twój żart z którego się zaśmiałem
Zgłoś
Ufo1994 2014-11-29, 15:14 8
Popłakałem się ze szczęścia.

'Ja na chamstwo chamstwem nie odpowiadam, tylko kulturą.' - A. Lepper
Zgłoś
Falsum 2014-11-29, 15:28
W dobrym guście, Ufo1994.
Moje uznanie.

Zgłoś
~DMT 2014-11-29, 15:35
Dobre dobre, sprzedam to wieczorem na domówce u koleżanki

Q L I M A X
Zgłoś
BongMan 2014-11-29, 15:40 149
Siedzi w barze Irlandczyk i pije piwo. Przy barze stoi trzech Angoli i chcą go wkurwić. Pierwszy podchodzi i mówi:
- Wiesz, że święty Patryk był pedałem?
- No i?
Angol zawiedziony odchodzi, ale próbuje drugi:
- Wiesz, że święty Patryk pedałem i to pasywnym, a do tego ciotą?
- No i?
Próbuje trzeci:
- Wiesz, że święty Patryk był Anglikiem?
- Taa, twoi kumple już mi powiedzieli.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Lukasz2525 2014-11-29, 16:13 1
" Jestem w stanie sprawić, że jednym kiwnięciem głowy sprawię " - aha .
Zgłoś
M................i 2014-11-29, 16:15
Jebłem. Piwo!
Zgłoś
erg0 2014-11-29, 17:27 11
@BongMan

A propos dowcipów o Irlandczykach:

Wychodzi Irlandczyk z baru
Zgłoś
Alanowsky 2014-11-29, 18:56 8
Też znam taki jeden żarcik o papieżu, leciał mniej więcej tak:

Dwóch pedofilów rucha małego chłopca.
Mariusz skończył pierwszy, a Jan Paweł drugi.

Zgłoś
Loaloa 2014-11-29, 21:23
Tak jak polaczki nadstawiali dupy katolickiemu klerowi niby, że wspólnie walczą z komuną, tak irole łudzili się, że watykański okupant pomaga im walczyć z okupantem brytyjskim. Różnica polega na tym, że Irlandczycy to najszybciej sekularyzujące się społeczeństwo Europy. A trzeba wiedzieć, że startowali naprawdę z głębokiej dupy - praktycznie całe szkolnictwo i opieka społeczna przez dziesięciolecia pozostawała w rekach kleru (oczywiście finansowanie było państwowe). Klecha, szczególnie na prowincji (czyli w sumie wszędzie poza samym Dublinem) był, nawet jak na polskie standardy niemalże bogiem. Skundlenie umysłowe Irlandczyków było tak wielkie, że wydawało się, że ten piękny kraj na zawsze pozostanie zatęchłym kurwidołkiem. Wolność od Watykańczyków przyszła wraz z rozluźnieniem napięcia na linii IRA - Wielka Brytania, wstapieniem do UE i szybkim rozwojem gospodarczym. bo jak powszechnie wiadomo społeczeństwa zamozne, syte i bezpieczne mają mniejszą tendencję dooddawania swoich oszczędności niewidzialnym bóstwom, a wszczególności przedstawicielom tychże bóstw. Dodatkowo zaczeto rozliczac zbrodniarzy w sukienkach z ich kryminanej aktywności, a nawet doprowadzono do tego, że sam papież zdobył się na zawoalowane słowa ubolewania.

Oczywiście dowcip to dowcip, ale w rzeczywistości coraz mniejszy odsetek Irlandczyków poszedłby w ogień za nauczaniem Watykańczyków. Może kiedyś Polska też się obudzi.
Zgłoś
Falsum 2014-11-30, 1:44

Loaloa...
Słoń a sprawa polska...

Zgłoś
Pixello 2014-12-02, 16:53
Przydałby się obrazek "Olaboga, papierza obrażajo"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów