Dzisiaj kumpel obiecał mi 20PLN jeżeli umówię się z najbrzydszą dziewczyną w szkole. Próbowałem, odmówiła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
naprawdę sycący kawał suchara!
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."Cytat:
otóż to. Najlepiej startować do średnich jak chcesz od razu zaliczyć Ladne mają zbyt wysokie ego, a brzydkie potraktują to jako próbę zadrwieni z nich, lub się zawstydzą.
o jaki sadolowy Casanova się trafił
pakicito, najwidoczniej jesteś bardzo przywiązany do swojej ręki. Jak kiedyś wyjdziesz sprzed kompa to może sam się przekonasz xD
pakicito napisał/a:
o jaki sadolowy Casanova się trafił
Casanova nie casanova, takie są moje przemyslenia. Właściwie nie dziwię się, że nie masz swoich...
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Kurwa 20 zł... kumpel to ma gest...
@up cieszę się, ale co to ma do rzeczy? sądzisz, że odcinki blok ekipy które, bądź co bądź, ogladam są warte zapamietania? To jest dobry humor ale na chwilę
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów