📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
Zakład to zakład, a 45 funtów drogą nie chodzi.
Mój owczarek waży 45 funtów (20 kg) i jakoś chodzi
wcześniej jak chodził do burdelu że by dziwka mu się do pyska zwaliła to jeszcze on płacił
a tak i pojadł i zarobił
a tak i pojadł i zarobił
a teraz uświadom sobie że 45 funtów to dniówka (7 godzin po 6,5 - stawka minimalna w Irlandii) , kurs to 5,30zł za funt
wypłatę dostajesz np co tydzień, a jeśli tygodniówka jest poniżej 200 funtów to nie płacisz podatków, powyżej płacisz 20 funtów podatku (widełki znajdziecie w necie).
Cheesburger kosztuje tam 1 funta,
Iphone 6s plus - 639 funtów - czyli 15 dni pracy po minimalnej stawce,
wypłatę dostajesz np co tydzień, a jeśli tygodniówka jest poniżej 200 funtów to nie płacisz podatków, powyżej płacisz 20 funtów podatku (widełki znajdziecie w necie).
Venka, nie pisz takich rzeczy bo ci dupę zaraz zjadą że gówno ich to obchodzi, w Polsce też można zarobić bla bla bla...
A co do gościa : 45 funtów zakład - wart tyle co przeciętny brytol
A co do gościa : 45 funtów zakład - wart tyle co przeciętny brytol
wiem wiem, choć wkurwia mnie to, że człowiek ma parę groszy odłożonych chce założyć firmę która ma szansę się utrzymać jednak jak się doliczy zusy,srusy itd żyć się odechciewa...
Venka napisał/a:
a teraz uświadom sobie że 45 funtów to dniówka (7 godzin po 6,5 - stawka minimalna w Irlandii) , kurs to 5,30zł za funt
Uświadom sobie, ze w Irlandii chyba są euro nie funty ?
kurs to nie 5.30 tylko jakies 5.80
podatek jest uzalezniony nie od tygodniowki tylko o Twojego kontraktu - ile zarobisz na rok. Chodzi o kwote wolna od podatku
Cos chyba chujowo oblugujesz neta... ogarnij sie
Jakim trzeba być życiowym gównem żeby wsadzić do ust gówno(nie pisze tutaj o modelkach w Dubaju bo one akurat za gówno zarabiają więcej niż niejeden Sadolowski ojciec tutejszych użytkowników)
DiCarpio napisał/a:
Mój owczarek waży 45 funtów (20 kg) i jakoś chodzi
czyli koleś wygrał 20kg, ale czego?
@Venka
Szara strefa - mówi Ci to coś?
Szara strefa - mówi Ci to coś?
Za 1000zł zrobię to samo.
TheNajdas napisał/a:
Za 1000zł zrobię to samo.
A gałę facetowi zrobisz? Przecież lizanie łoju, potu i nasienia w odróżnieniu od treści jelitowych, nie jest szkodliwe
za żadne hajsy nie dałbym się aż tak upodlić.
Ludzie pierdolą że stary ale zjadłbyś gówno za milion, a chuja! za każdą wydawaną złotówkę czułbym smak stolca, bo cały czas podświadomie bym pamiętał skąd pochodzą pieniądze.
Jeszcze jego ryj jest na yt, każdy może sprawdzić kto jest gównojadem za 45F.
Ludzie pierdolą że stary ale zjadłbyś gówno za milion, a chuja! za każdą wydawaną złotówkę czułbym smak stolca, bo cały czas podświadomie bym pamiętał skąd pochodzą pieniądze.
Jeszcze jego ryj jest na yt, każdy może sprawdzić kto jest gównojadem za 45F.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów