📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie nie wszystko okej nogi trzymał wysoko, nic mu nie jest. jutro do roboty.
To jest chyba zabezpieczenie krawędzi w bębnie blachy, żeby jej nie popierdoliło po bokach.
Zbyt ciężka taka nakładka chyba nie jest.
Obstawiam, że gorsze obrażenia odniósł od samego upadku. niż przez te gówno na ryju.
Obstawiam, że gorsze obrażenia odniósł od samego upadku. niż przez te gówno na ryju.
Dracula napisał/a:
to jego kolega musi być w chuj niedokarmiony że jej nie mógł podnieść..
Halman napisał/a:
to jego kolega musi być w chuj niedokarmiony że jej nie mógł podnieść..
Może być, bo to przez ubranie widać?
Tak na serio, niedopatrzenie moje, bo w cywilizowanym świecie takie osłony wykonuje się z plastiku.
Ekologiczne te Chińczyki, a potem leżą z płaskimi ryjami.
Ogórek napisał/a:
Nie nie wszystko okej nogi trzymał wysoko, nic mu nie jest. jutro do roboty.
Nogi trzyma wysoko żeby mu buty zdjęli, wiedział że nie przeżyje.
A gdyby zaczął koledze pomagać i następna partia stali drugiemu by na łeb spadła? niezłe combo
To nieprawda że Chiny mają gdzieś ekologię, używają w pełni biodegradowalnych robotników.
Dracula napisał/a:
To jest chyba zabezpieczenie krawędzi w bębnie blachy, żeby jej nie popierdoliło po bokach.
Żadne zabezpieczenie tylko stalowa taśma. W takim pakiecie może być 20-30 taśm. Pasek jest szeroki i taśma takiej wielkości może ważyć 150-200 kg
Perhydrol napisał/a:
Żadne zabezpieczenie tylko stalowa taśma. W takim pakiecie może być 20-30 taśm. Pasek jest szeroki i taśma takiej wielkości może ważyć 150-200 kg
No dobra, czyli jakby chciał to by uniósł i uratował kolegę...
To zadne kolko ani nakladka. To jest ocynkowana stalowa tasma jc. Na oko wazy z kilkadziesiat kg
To zwoj stali i wazy w chuj, Pudzian za dobrych czasow by nie podniosl.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów