Ekipa Slow Mo nagrywa znany pewnie większości internautów sposób na zakładanie czepka przy użyciu wody. Kamera nagrywa 1600 klatek na sekundę, więc efekt robi wrażenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy kondona też tak można nałożyć
To mi wygląda jak jakiś pierdolony gif z painta o.o
NO TAK KURWA! Każdy to zna, to jebnijmy filmik z tym samym tylko w JEBANYM SPOWOLNIENIU!! EUREKA!
kurwa ten filmik powinien trwać maksymalnie minutę a tu cztery minuty pokazane jak czepek się z wodą zakłada
@PyterV
Owszem, żaden materiał nie może się równać do sadyzmu Twojej rodziny przy niedzielnym obiadku
Owszem, żaden materiał nie może się równać do sadyzmu Twojej rodziny przy niedzielnym obiadku
O kurwa, fejm na sadisticu, niedługo ludzie zaczną do mnie strzelać, bo mam rasistowskie poglądy, a druga połowa będzie błagać o autograf, ten portal umiera sadystyczną śmiercią promowaną przez takich mangozjebów jak Ty, sad but true
YesImEnvy napisał/a:
NO TAK KURWA! Każdy to zna, to jebnijmy filmik z tym samym tylko w JEBANYM SPOWOLNIENIU!! EUREKA!
Właśnie tu chodzi o efekt spowolnienia. Ale widocznie nie zrozumiesz tego, bo twój mózg też pewnie działa na spowolnionych obrotach
z kondomem też działa?
Ja pierdole ubrał się w kitel, a 0 znajomości fizyki i rzuca tym czepkiem chyba specjalnie do jaj przez 2 pierwsze próby, potem dopiero skumał, że musi trafić w środek baniaka i to z wysokości. ehhh slow neuro motion. Ja na przykład używam fizyki przy sraniu gdy podcieram dupę gdy pociągnę szybko za papier to się zerwie, a gdy wolno to rozwinie. hehe taki life hack
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów