📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To dlatego siedzą w pierdlu zamiast w kamieniołomie tłuc kamienie te wszystkie bandyty
jak oni to znajdują?
Życie to zupa, a ja mam widelec
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
żułw napisał/a:
jak oni to znajdują?
Panie zułwiu na 99,9% ktoś uprzejmie doniósł,innego wytłumaczenia nie ma..
Robertuss napisał/a:
Co za przenikliwy umysł. Jak do tego doszedłeś watsonie?
Gambi napisał/a:
Naprawdę, nikt kurwa nie spytał jak oni to chowają w kamieniach?
normalnie, to jest beton a nie kamien, wystarczy zalac w jakims worku foliowym rzadki beton zeby nie mial regularnych ksztaltow.
00,1% - na granicach maja sprzet do przeswietlania ladunkow (rentgen, np. u nas w Medyce)
Robertuss napisał/a:
Albo panie Robertussie psiury wyczuły...Panie zułwiu na 99,9% ktoś uprzejmie doniósł,innego wytłumaczenia nie ma..
Robertuss napisał/a:
No bo przecież przewożenie gruzu przez granicę nie wzbudza nigdy podejrzeń.
Książka "Przemytnik doskonały. Jak transportować tony kokainy i żyć szczęśliwie", tam wszystko ładnie opisane jak to działa i metody przemytu. Polecam
1000 KG Cocaine found hidden inside stones
"A thousand kilograms (2204 LBS) of cocaine was found hidden inside the stones, 11 people were arrested.
More than 760 "cemented" packages were found in the huge cargo intercepted by the Spanish police after a long investigation.
Crazy work of South American narcos intercepted, probably thanks to a tip to police combined with intelligence activity."
I to jest pomysł. Ale i tak wpadli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów