📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ćwiczą pierwsze romantyczne spotkanie z czarnoskórym inżynierem, gdzieś we Francji
I blizna z pierwszym stopniem oparzeniem do końca życia zostanie a na pamiątkę filmik z tej akcji
Jak ktoś znajdzie to poproszę jakieś zdjęcie z efektem zaistniałego zdarzenia
Zakochana para?
Że niby całkiem OK laska jest z tym pederastą z torebką i warkoczykiem?
Dodatkowo zachowującym się jak debil?
Śmiem wątpić, że to para.
Pógłówek-pederasta i kobieta, ale żeby zaraz para?
Że niby całkiem OK laska jest z tym pederastą z torebką i warkoczykiem?
Dodatkowo zachowującym się jak debil?
Śmiem wątpić, że to para.
Pógłówek-pederasta i kobieta, ale żeby zaraz para?
Kutazz napisał/a:
Jaki kurwa debil Aż se 3x obejrzałem
Romantyczny, zabawny rozrywkowy, dusza towarzystwa.
10 lat później. Ty debilu. Znów popsułeś. Znów Brajankowi spodni nie kupię.
Mogłam wyjść za Zbycha, zobacz jaki on teraz przystojny, dom ma, samochód, firmę...
wojtas09999 napisał/a:
I blizna z pierwszym stopniem oparzeniem do końca życia zostanie a na pamiątkę filmik z tej akcji
Jeśli cymbał szybko zareagował (w co wątpię) i w ciągu 2-3 minut przyłożył okład ze spirytusu na kilka godzin + na to zimny lód co jakiś czas, to w miejscu oparzenia był by jedynie brązowy i gładki kolor skóry, który wchłonął by się w ciągu dwóch lat...
Baronessa napisał/a:
Nie tak się spirytus używa, to jest do użytku wewnętrznego. Zimny lód opcjonalnie.i w ciągu 2-3 minut przyłożył okład ze spirytusu na kilka godzin + na to zimny lód
Kto wierzy w takie filmiki…? Przecież to jest kurwa fejk jak wasze życia towarzyskie. Widać ewidentnie, jak typ specjalnie wychyla do tylu rękę, „szukając” tego garnka. Ta para jakos podejrzanie wyglada, wcześniej nie widać, by się tam cokolwiek gotowało, albo było choć gorące, a potem nagle tej pary wszędzie w pizdu. W ogóle wydobywa się z dziwnego miejsca. W każdym razie naiwniaki jesteście.
wyskoczyl jak poparzony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów