We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Już bez przesady pewnych rzeczy się nie robi na ulicy.
Ruchają i srają na ulicy zwierzęta... no może też Ci z LPG czy jakoś tak
Jak widać na załączonym filmie, ruchają się właśnie heterycy.
ps. zazdroscic czego? ja jakas lampucere posuwa patol? kurwa jesli to powod do zazdrosci to jeszcze duzo przed toba dzieciaku...
kiedys zamoczysz to zrozumiesz, ze ruchanie jakiegos kurwiszcza na przystanku to nie powod do dumy...
Co można w miejscach publicznych to można, ale to jest już w chuj przesada. Ode mnie osobiście gość dostałby lepe w pysk i kazałbym im wkurwiać w pole. Nie tylko zważywszy na dzieci które mogłyby tamtędy przechodzić. Również z uwagi na swoje obrzydzenie i innych, bo nikt nie ma najmniejszej ochoty oglądać ruchających sie patusów na przystanku. No chyba, że inny patus.
Popieram, jest tyle fajnych miejsc, gdzie nikt nie łazi i można zaliczyć fajną przygodę
Dlaczego zaraz zazdrosny?Przecież on to nagrał dla nas.A tak na serio to jak komuś nie podoba się coś to omija szerokim łukiem.A co dopiero tracić czas na komentowanie.Chyba nie zdarzyło wam się bawić na sunrise fesival. W Kołobrzegu był rok 2008 i też za widnego puknałem laskę kiedy wracaliśmy z imprezy na ławce.Na sąsiednich ławkach działo się tak samo i nikt pretensji do nikogo nie miał,jedynie straż miejska...Do r*chania to każdy ale jak ktoś inny r*cha to zaraz ,że zwierzęta.Nie jest zboczeniem ani zezwierzęceniem coś na co godzi się dwoje dorosłych ludzi.No chyba,że robi to dwóch ciepłych to wtedy tak ...
Ale do kurwy nędzy jest różnica między ruchaniem się w jakimś bardziej ustronnym miejscu, nawet publicznym, a byle gdzie jak zwierzęta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów