Często w Brazylii pokazywane są ofiary przemocy domowej, aby odszukać damskiego boksera. Poniżej mamy zakochaną parę, w tym kobietę przed, i po tym, jak za dużo kłapała dziobem. A może po prostu zupa była za słona?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
phrontch napisał/a:
w Brazylii ... w tym kobietę
No akurat w Brazylii tego nie był bym taki pewien...
Tragedii nie ma,dolne jedynki wybite,lewe oko spuchnięte i chyba nos sklepami a może to efekt nie umycia krwi dla dodania dramaturgii całej sytuacji.
Widać, że doświadczona, bo sobie kość nosową usunęła jak Najman, żeby mniej bolało jak będzie wpierdol łapać.
Ciężko mi to ocenić no bo to kobieta, ale z drugiej strony to podejrzana etnicznie.. jestem sam a jednak zdania są podzielone
Eldżi napisał/a:
Ciężko mi to ocenić no bo to kobieta, ale z drugiej strony to podejrzana etnicznie.. jestem sam a jednak zdania są podzielone
ja tam widzę samicę gatunku człekokształtnego, a nie kobietę
Nie możliwe, żeby czarnoskóry gentleman uderzył kobietę! To na pewno stygmaty! Nie bądźmy rasistami.
Tylko pobił, a mógł zabić. Łaskawca
O. No to może ktoś mi odpowie na nurtujące mnie pytanie...
Jak to jest z murzynkami, że zdecydowana większość nosi peruki.
Kwestia beznadziejnych/plemiennych włosów czy o co kaman?
Jak to jest z murzynkami, że zdecydowana większość nosi peruki.
Kwestia beznadziejnych/plemiennych włosów czy o co kaman?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów