Strasburger szyko wyjaśnił typka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak się dowiedziała, że typ jest na utrzymaniu to od razu zajęta
Naco mu dupa jak sam ma sporą
Ardrian napisał/a:
Naco mu dupa jak sam ma sporą
Może i tak, ale jaja też ma. Połowa z was w ogóle by nie zagadała, a co dopiero na wizji.
-Jestem rudym okularnikiem
-Zajęta
-Mam nieproporcjonalnie wielkie dupsko
-Zajeta
-Jestem na utrzymaniu mamy
-ZAJĘTA!!!
-Zajęta
-Mam nieproporcjonalnie wielkie dupsko
-Zajeta
-Jestem na utrzymaniu mamy
-ZAJĘTA!!!
Czy Karol nie jest aby jakąś rodziną Hardcorowego Koksa, dostrzegam pewne podobieństwa
Jeśli dobrze kojarzę, to koleś na początku odcinka mówił, że jest studentem i chce, żeby trwało to jak najdłużej. A dlaczego, spytacie? Ano dlatego, że jako student może żyć bezkarnie na utrzymaniu społeczeństwa, rodziców i całej reszty. Zwyczajny pasożyt. I stąd ta riposta Karola, że koleś jest "na utrzymaniu"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów