Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak powinny kończyć się wszystkie akcje typu "sportowcy uczynili piękny gest dla Mariuszka z (tu wpisać nazwę choroby)".
Mam horom curke
Tak to brzmi tutaj w.. Jak to nazywasz, polszy/cebulandii.
zawsze wkurwiało mnie to że dziecko ma jakąś chorobę i marzeniem jest zostać profesjonalnym graczem/sportowcem i przynajmniej raz w życiu chce na mistrzostwach pobiegać po murawie, a człowiek który przez całe życie się starał który także ma takie samo marzenie nie uda się ze względu na to że był za słaby albo nie miał szczęścia w życiu i przez kontuzje musiał przerwać, dodatkowo pozwalanie na tego typu akcje demotywuje ludzi jak drugi chłopak który trenuje i zobaczy jak taki mały sebek biega po boisku bo ma chorobę i jemu się udało to zrobić a jemu nie, w pizdę z takimi akcjami.
Zazdrościsz choremu dziecku, że ludzie mu współczują i ma okazję przebiegnąć się po stadionie? Ambitny jesteś. Dużo w życiu osiągniesz. Załatwić ci choinkę o zapachu kokosowym do twojego malucha?
wtorek rano ...boom. Sukces
Zazdrościsz choremu dziecku, że ludzie mu współczują i ma okazję przebiegnąć się po stadionie? Ambitny jesteś. Dużo w życiu osiągniesz. Załatwić ci choinkę o zapachu kokosowym do twojego malucha?
hahah, dokładnie. Ja jeszcze mogę dorzucić worek kartofli, bo biedny pewnie nie ma.
Mam horom curke
Znam takie babsko, co swojemu dziecku zaklada jeden but wyższy żeby dziecko kulało, ma oprócz tego okularki takie, żeby wyglądało na głupie.
W sumie normalne dziecko, ale matka wyłudza z opieki społecznej jakieś hajsy bo wygląda jak głupol.
Mam horom curke...dejta mi xboxa, curka bede igrała w igry.
Znam takie babsko, co swojemu dziecku zaklada jeden but wyższy żeby dziecko kulało, ma oprócz tego okularki takie, żeby wyglądało na głupie.
W sumie normalne dziecko, ale matka wyłudza z opieki społecznej jakieś hajsy bo wygląda jak głupol.
Mam horom curke...dejta mi xboxa, curka bede igrała w igry.
Czego te karyny nie zrobią dla pieniędzy.
Współczuję temu dziecku i mam nadzieję, że wyrośnie na normalne.
Osobiście się z takim czymś nie spotkałem, jeszcze. Ale jeśli już zobaczę taki cyrk, to krew mnie zaleje i bardzo możliwe, że zareaguje, bo to jest taka patola, którą trzeba tępić.
Swoją drogą.. Czemu tego nie zgłosisz do opieki jako anonimowy donos?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów