📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rosja, miałem pewność, że gosciu idzie mu wpierdzielić, a tu proszę
Ale zrobił to pewnie dla tego, że sam, zapierdalając po torowisku, musiał tutaj zjechać w czym łada przeszkadzała. Co by nie mówić, ma chłop pare w rękach.
Ale ten Pudzianowski schudł. I nie wiedziałem, że jest teraz w Rosji.
mnie zastanawia dlaczego to białe auto jechało po torach.... No, ale to Rosja.
wubepe napisał/a:
mnie zastanawia dlaczego to białe auto jechało po torach.... No, ale to Rosja.
Przecież w polskich miastach również są tory tramwajowe połączone z jezdnią po której poruszają się samochody.
Koperek napisał/a:
Przecież w polskich miastach również są tory tramwajowe połączone z jezdnią po której poruszają się samochody.
Zgadzam się, są. Na filmie jednak ewidentnie widać, że w tym miejscu tak nie jest. Jeżeli by tak było to te śniegowe bandy byłyby wyjeżdżone (czyt. nie byłoby ich), auta by się nie zakopywały w śniegu na torach..... Koleś podłącza się do ruchu, a mógłby pojechać dalej.
Wbijać w to wg mnie koleś omijał korek i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów