18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Parker 2020-01-14, 17:46 1
Uwielbiam czytac komentarze, szczegolnie w takich tematach. Popcorn Herbatka nic wincy nie trza.

Wszystkiego Dobrego Panie Kolego
Zgłoś
DrMike 2020-01-14, 17:46 2
poligon6 napisał/a:

Ale że co mam ci napisać? Że to debile i nie powinni zakopywać psa żywcem...zanim mu nie przetrąca miednicy? Pies z przetrącona miednica nie wygrzebałby sie z takiego dołu i nawet być o tym nie wiedział.

Takie jednostki tylko do utylizacji. Pisz swoje wypociny w internecie panie brutalny inteligent. Pewnie zazdrosny jesteś o tego jamnika co ci ojca na schodach wyprzedził
Zgłoś
kinkiet 2020-01-14, 17:53 4
Ten serwis zjebał się na całego. Najebało się wrażliwych idiotów komentujących każdy niepasujący im filmik wysrywami o zjebaniu ludzkości itd. Sram na was wszystkich bando debili. Ten serwis po to jest żeby delektować się filmikami takimi jak ten, sama nazwa strony o tym przypomina. Wypierdalajcie na kwejka gdzie wasze miejsce. Gardze Wami bardziej matką użytkownika ponar3
Zgłoś
poligon6 2020-01-14, 17:54 5
DrMike napisał/a:

Takie jednostki tylko do utylizacji. Pisz swoje wypociny w internecie panie brutalny inteligent. Pewnie zazdrosny jesteś o tego jamnika co ci ojca na schodach wyprzedził

No jeszcze poskoml troche jak ten zakopany pchlarz.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
kulawiec 2020-01-14, 17:55
Po pierwsze, nie wiadomo o co biega. Widzę psa, przysypanego jakimś gruzem. Nie jak ktoś go przysypuje. Mogło się coś np. zawalić.
Po drugie, jakby mi taki pies np. zagryzł dziecko, to bym sam go kurwę przysypał. A razem z nim właściciela.

Zatem jedyne co można powiedzieć o tym filmie sensownego, to to, że warto by było przetłumaczyć, co mówią te typy.
Zgłoś
S................e 2020-01-14, 18:31
Po co gadacie z wielokrotnie wyjebanym na poligonie? Jemu już nic nie pomoże
Zgłoś
X................3 2020-01-14, 19:00
I jak zwykle Poligon6 pisze "zue" rzeczy o psach, a ludzie w komentarzach mają ból zadka. Banda idiotów, których łatwo sprowokować.
Zgłoś
Starger 2020-01-14, 19:15
Kurwa cwel pierdolony jebany.. nic mnie tak nie zasmuciło, ja pierrdole. jeden z najgorszych filmow tutaj
Zgłoś
tarcer123 2020-01-14, 19:34 1
Wpierw byl wysyp oburzonych a teraz pisza twardziele co to ich nic nie rusza i delektuja sie krzywda innej istoty.

A ja napisze tylko tyle ze nikt NORMALNY tak psa nie potraktuje. Tak samo jak nikt NORMALNY nie bedzie pochwalal takiego zachowania.
Zgłoś
poligon6 2020-01-14, 19:40 6
tarcer123 napisał/a:

A ja napisze tylko tyle ze nikt NORMALNY tak psa nie potraktuje. Tak samo jak nikt NORMALNY nie bedzie pochwalal takiego zachowania.

Chuj mnie sobaka ochodzi tak jak dasilvy ciachające się maczetami. Ale sadolowe pizdeczki współczuja pchlarzowi a jak mordują czlowieka to głupkowato się usmiechaja. Tyle w temacie współczucia dla pchlarzy, bawi mnie to tak samo jak ubijany kijami bambus!

Przestańcie być śmierdzącymi hipokrytami!

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
W1ru2 2020-01-14, 20:49 1
poligon6 napisał/a:

Prawie dobrze ale podejrzewam ze pominieto jeden istotny element.

Matka cie nie zdusiła nogami przy narodzinach, tego elementu zabrakło.
Zgłoś
PapierowyUmysł 2020-01-14, 20:53 4
Poligon pochwal się tu wszystkim jaka z Ciebie cipa pochwal się, że się bawiłeś kutasem właśnie matki ludzie ten cwel to typowy wieśniak z piwnicy pajac nie ma na tyle jaj, żeby się ujawnić czy spptkac obsral zbroje i nie pojawił się w miejscu, które sam zaproponował, tfuuuu karaluch do rozdeptana, nie przydatny w żaden sposób społeczeństwu. Zwykle dno do utylizacji jak pies z filmu, w sumie gdybym tylko miał namiar na to zero, wrzuciłbym tu filmik, żeby pokazać ta nędzna pizde i jaki z niego naczelny bohater

SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !
Zgłoś
X................3 2020-01-14, 21:07
PapierowyUmysł napisał/a:

Poligon pochwal się tu wszystkim jaka z Ciebie cipa pochwal się, że się bawiłeś kutasem właśnie matki ludzie ten cwel to typowy wieśniak z piwnicy pajac nie ma na tyle jaj, żeby się ujawnić czy spptkac obsral zbroje i nie pojawił się w miejscu, które sam zaproponował, tfuuuu karaluch do rozdeptana, nie przydatny w żaden sposób społeczeństwu. Zwykle dno do utylizacji jak pies z filmu, w sumie gdybym tylko miał namiar na to zero, wrzuciłbym tu filmik, żeby pokazać ta nędzna pizde i jaki z niego naczelny bohater

Masz na to jakieś dowody czy coś, z chęcią zobaczę waszą konwersacje, zrób temat z tego, a jak nie chcesz to wyślij mi screenshoty z rozmów waszych to ja założę.
Zgłoś
S................r 2020-01-14, 22:13
Xson33333 napisał/a:

Masz na to jakieś dowody czy coś, z chęcią zobaczę waszą konwersacje, zrób temat z tego, a jak nie chcesz to wyślij mi screenshoty z rozmów waszych to ja założę.

A ty kurwa co? SB?
Zgłoś
warsa 2020-01-14, 22:36
Marek_0485_pol napisał/a:

Zajebal bym skurwysyna. Ludzie to kurwy...

Ziomek, ale ten piesek nic Ci nie zrobił..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów