Wszystkiego Dobrego Panie KolegoAle że co mam ci napisać? Że to debile i nie powinni zakopywać psa żywcem...zanim mu nie przetrąca miednicy? Pies z przetrącona miednica nie wygrzebałby sie z takiego dołu i nawet być o tym nie wiedział.
Takie jednostki tylko do utylizacji. Pisz swoje wypociny w internecie panie brutalny inteligent. Pewnie zazdrosny jesteś o tego jamnika co ci ojca na schodach wyprzedził
Takie jednostki tylko do utylizacji. Pisz swoje wypociny w internecie panie brutalny inteligent. Pewnie zazdrosny jesteś o tego jamnika co ci ojca na schodach wyprzedził
No jeszcze poskoml troche jak ten zakopany pchlarz.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Po drugie, jakby mi taki pies np. zagryzł dziecko, to bym sam go kurwę przysypał. A razem z nim właściciela.
Zatem jedyne co można powiedzieć o tym filmie sensownego, to to, że warto by było przetłumaczyć, co mówią te typy.
A ja napisze tylko tyle ze nikt NORMALNY tak psa nie potraktuje. Tak samo jak nikt NORMALNY nie bedzie pochwalal takiego zachowania.
A ja napisze tylko tyle ze nikt NORMALNY tak psa nie potraktuje. Tak samo jak nikt NORMALNY nie bedzie pochwalal takiego zachowania.
Chuj mnie sobaka ochodzi tak jak dasilvy ciachające się maczetami. Ale sadolowe pizdeczki współczuja pchlarzowi a jak mordują czlowieka to głupkowato się usmiechaja. Tyle w temacie współczucia dla pchlarzy, bawi mnie to tak samo jak ubijany kijami bambus!
Przestańcie być śmierdzącymi hipokrytami!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Prawie dobrze ale podejrzewam ze pominieto jeden istotny element.
Matka cie nie zdusiła nogami przy narodzinach, tego elementu zabrakło.
SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !Poligon pochwal się tu wszystkim jaka z Ciebie cipa pochwal się, że się bawiłeś kutasem właśnie matki ludzie ten cwel to typowy wieśniak z piwnicy pajac nie ma na tyle jaj, żeby się ujawnić czy spptkac obsral zbroje i nie pojawił się w miejscu, które sam zaproponował, tfuuuu karaluch do rozdeptana, nie przydatny w żaden sposób społeczeństwu. Zwykle dno do utylizacji jak pies z filmu, w sumie gdybym tylko miał namiar na to zero, wrzuciłbym tu filmik, żeby pokazać ta nędzna pizde i jaki z niego naczelny bohater
Masz na to jakieś dowody czy coś, z chęcią zobaczę waszą konwersacje, zrób temat z tego, a jak nie chcesz to wyślij mi screenshoty z rozmów waszych to ja założę.
Masz na to jakieś dowody czy coś, z chęcią zobaczę waszą konwersacje, zrób temat z tego, a jak nie chcesz to wyślij mi screenshoty z rozmów waszych to ja założę.
A ty kurwa co? SB?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów