📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman, krata jest dla bezpieczeństwa!
"Zakratowany balkon to świetny pomysł..."
Tak. Na niskim parterze, na ostatnich piętrach...
Ale to nie jest pomysł dla idiotów, a takich najprawdopodobniej mamy na filmie.
Jeszcze sobie ręce poparzył dottkając tych krat..
Ciekawe jakie to uczucie, miec swiadomosc ze za chwile sie usmazysz i jest to nieuniknione...? Ktos z tu obecnych ma jakkies doswiadczenie w tej dziedzinie?
kubol napisał/a:
Ciekawe jakie to uczucie, miec swiadomosc ze za chwile sie usmazysz i jest to nieuniknione...? Ktos z tu obecnych ma jakkies doswiadczenie w tej dziedzinie?
Ja mam. Jestem żonaty 2-gi raz.
panar3 napisał/a:
Ja mam. Jestem żonaty 2-gi raz.
Trzymaj się tam ziomek i pamiętaj, jak się huśtać to nagranie do nas żeby trafiło....
sothis napisał/a:
Trzymaj się tam ziomek i pamiętaj, jak się huśtać to nagranie do nas żeby trafiło....
...a jak się wieszać, to tylko na Bałutach.
Mnie bardziej ciekawi kwestia tego czy miał założoną maseczkę.
SkoPio1 napisał/a:
"Zakratowany balkon to świetny pomysł..."
Krata w oknach to nigdy nie jest dobry pomysł. Jak ktoś ma Ci obrobić chatę to i krata nie pomoże.
Ty chyba nie wychodzisz z domu skoro myslisz ze tylko w Azji mają kraty w oknach.
BTW wiesz już co to znaczy pretensjonalny?
BTW wiesz już co to znaczy pretensjonalny?
Teraz jest sezon grillowy, ludzie smażą co się da.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów