Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba stałem się wierzący idę jutro do kościoła uratować dusze
Czyli te stare opowieści babek to prawda że śmierć z tobą tańczy przed śmiercią
Chyba stałem się wierzący idę jutro do kościoła uratować dusze
i tak będą śpiewać "gdzie jest kurwa zbyszek"
Napady toniczno-kloniczne ogniskowe. Depolaryzacja neuronów w korze czołowej jednej z półkul, tym samym zesztywnienie pewnych grup mięśni a następnie trzęsawka już na podłodze.
Prawdopodobnie w tych przypadkach lewa półkula, bo tracą władność prawej nogi/ręki (występują automatyzacja i kompensacja lewą nogą która próbuje zachować balans)) a następnie mamy fazę kloniczną jak z typiarą na pzaurach..
Prawdopodobnie wszyscy przeżyli poza typem ze stacji. Ten miał w chuj niefarta.
tak działa opózniony zapłon szprycy.
w dupie masz szpryce
[ Dodano 2024-11-25, 18:55 ]
Jak ktoś się szczepił na covida to oglądając takie filmiki ma teraz gorąco bo możliwe zakrzepy po tych szczepieniach to już nie teoria spiskowa.
ojeju jeju to teoria pajaca z dupy z internetu
wlaczyles myslenie? zesrales sie w gacie
w dupie masz szpryce
wiedziałem że zaraz jakiś covidiota się znajdzie
Nagła zakrzepica, może to być odczyn poszczepienny ale nie musi. W mózgu dochodzi do niedotlenienia poprzez zakrzep dochodzący do którejś z tętnic w mózgu i nagle szaleje błędnik, wzrok, słuch, dotyk, węch - jednym słowem wszystkie zmysły. Usiądź na fotelu, pokręć się w jedną stronę i wstań to zrozumiesz co to znaczy jak szaleje błędnik, patrzysz prosto a wzrok ucieka a ty widzisz jakby to obraz uciekał a dodaj resztę zmysłów i masz taki końcowy efekt.
Kolejny foliarz ha ha
w dupie masz szpryce
Jesteś dobitnym przykładem zjeba. Tylko jeszcze nie wiemy czyś zdrajca, czy funkcjonariusz, czy szabesgoj, czy wszystko naraz. Ale nie martw się zbytnio, czas nadchodzi i "po czynach cię poznamy". Póki co cieszy, że tacy jak ty sami pokazują gołą dupę, będzie w co kopa zapierdolić jak przyjdzie czas rozliczeń.
w dupie masz szpryce
Zgaduję, że piszesz te swoje żałosne komentarze na ujebanej od czipsów klawiaturze. Sikasz do butelki ukrytej pod biurkiem, bo rozbudowany bebzon nie pozwala Ci komfortowo spacerować do kibla, a poza tym zwyczajnie szkoda Ci czasu na wstawanie od kompa, bo czujesz zbyt głęboką potrzebę pisania nienawistnych komentarzy w których poziom argumentów jest zerowy, ale z kolei personalnych ataków jest w nich pod dostatkiem. Zapominasz, że personalnym atakiem przegrasz każdą dyskusję, bo automatycznie Twój rozmówca będzie odbierany jako bardziej inteligentny od Ciebie. Z drugiej strony nie spodziewam się takich rozkmin po gościu, który w szkole był klasowym błaznem z ostatniej ławki, a w dorosłym życiu nie jest w stanie trafić palcem do dupy i z tego powodu w necie uwalnia swoje różne frustracje. Na pewno nie pomaga Ci fakt, że ostatni raz dotykałeś jakąkolwiek babę z grubsza rok temu, gdy w Biedronce niosąc czteropak otarłeś się jedną w kolejce do kasy.
Dawaj, napisz mi, że się zesrałem.
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to na wiosce mówili, że ; Tak dotyka Kostucha końcówką swojej kosy bawiąc się upiornie wprawiając w ostatni taniec z Kostuchą, bo nie znasz dnia i godziny kiedy poprosi Cię do ostatniego tańca 😳
Wyjątkowo pokrętne wytłumaczenie udaru
powie mi ktoś o co tu chodzi?
chuj wie, ale z komentarzy ekspertów powyżej, to na 100% szczepionka. xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów