📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to jakiś udar, padaczka?
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to na wiosce mówili, że ; Tak dotyka Kostucha końcówką swojej kosy bawiąc się upiornie wprawiając w ostatni taniec z Kostuchą, bo nie znasz dnia i godziny kiedy poprosi Cię do ostatniego tańca 😳
Przedostatniego po prostu ceny w sklepie dojebaly, tego na stacji też
Nie to przez lewoskrętną witaminę C. Jak kręcisz się w prawo, to masz niedobór. A jak w lewo, to przedawkowałeś.
Wylew nie zawał też ..... Chuj wie umarli bo się zakręcili na smierć
Nagła zakrzepica, może to być odczyn poszczepienny ale nie musi. W mózgu dochodzi do niedotlenienia poprzez zakrzep dochodzący do którejś z tętnic w mózgu i nagle szaleje błędnik, wzrok, słuch, dotyk, węch - jednym słowem wszystkie zmysły. Usiądź na fotelu, pokręć się w jedną stronę i wstań to zrozumiesz co to znaczy jak szaleje błędnik, patrzysz prosto a wzrok ucieka a ty widzisz jakby to obraz uciekał a dodaj resztę zmysłów i masz taki końcowy efekt.
Ja się nawróciłem właśnie
Kiedyś byłem na imprezie gdzie kumple (nie ja) brali halon - szpryca z gaśnicy halonowej na szmatke, a ta na ryja - i tam widziałem jak gościa przekręciło. Śmiali się wszyscy i nagle Bronek zaczął się na tapczanie kręcić, jakoś tak spojrzał przez ramię i tak jakby głowa pociągnęła całe ciało za sobą - kręcił się jak na rożnie. Próbowaliśmy go zatrzymać, złapaliśmy go i uwierzcie, nie daliśmy rady, to było coś jak z jakiegoś horroru. Nie mam pojęcia jak to było możliwe, że dwóch młodych byczków nie mogło kręcącego się , nieprzytomnego utrzymać. Po chwili było po wszystkim, poleżał, oprzytomniał, nic nie trybił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów