18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Zakręcona szmata
qismo1 • 2015-10-01, 16:09
Byłem wczoraj w almie. Stoję przed regałem i szukam wzrokiem przyprawy do kurczaka. A że na tym regale było przypraw do mięs na szerokość ze 2m, to szukam regał po regale. W międzyczasie widziałem kątem oka jak pewna dupeczka ewidentnie kogoś szuka. Ale nic, ja stoję i szukam tej przyprawy. Po chwli czuję jak ktoś mocno ciągnie mnie za rękę... Odwracam się trochę zdziwiony, a ta laska ciągnie mnie za rękę.
W pierwszej chwili nie wiedziałem o co kaman. Ale po chwili byłem pewny, że mnie z kimś pomyliła, bo jej nie znałem. Ja po paru metrach zwolniłem, ale ona powiedziała: "Choć Tomek, musimy się pospieszy, bo mama dzwoniła i chciała nam coś ważnego przekazać." I po kilku sekundach dodała, "Wiem, że nie przepadacie za sobą, ale wiesz też, że umiem ci się odwdzięczyć" W tej chwili to się zastanawiałem, czy jestem tak zjebany po robocie, że już mam zwidy... Z racji tego, że do kas było bardzo blisko postanowiłem się odezwać. Ale oczywiście w tej chwili zamiast powiedzieć: "przepraszam, ale pomyliła mnie pani z kimś" to ja powiedziałem: " Czyli zapowiada się gorąca noc?"
I po tym żałowałem, że cokolwiek się odezwałem. Jak laska usłyszała mój głos to zakminiła, że to nie mnie szukała... Odepchnęła mnie i zaczęła drzeć mordę na cały sklep "zboczeniec, gwałciciel" itp. Ja stałem jak zamurowany. Na moje nieszczęście 2 fiutów z policji stało w kasie... Żaden z policjantów nie chciał słuchać, żeby zobaczyli na monitoring, że to jakaś pomyłka. Efekt był taki, że wyszedłem z almy w kajdankach i przesiedziałem 4h na policji tłumacząc tym ćwokom, że to jakaś pierdolona pomyłka.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Mag_Kołodziej 2015-10-01, 16:17
Smutną historię nam przedstawiłeś Tomaszu.
Zgłoś
bosslolkowy 2015-10-01, 16:27 162
Gówno prawda, stałem przy tym ziomku i widziałem jak złapał tą laskę za rękę, później objął na siłę i zaczął wsypywać jej na siłę przyprawę do kurczaka do ryja - istny horror. Dobrze, że była tam policja, bo laska już krztusiła się tą przyprawą....
Zwyrol jebany!
Zgłoś
Syn_Milionera 2015-10-01, 16:30 9
Puenta taka że po wyjściu z aresztu nie byłeś już dziewicą tak?

PS: Dawno nie czytałem tak chujowo zmyślonej historyjki.
Zgłoś
qismo1 2015-10-01, 16:43 11
@Syn_Milionera

W chuju mam Twoje zdanie, a jeśli myślisz, że Policji pracują sami geniusze to jesteś w błędzie.

Taki przykład z Tarnowa, jak ktoś mieszka to na pewno słyszał o ataku 2 lata temu nożem na ekspedientkę w kiosku na ul.Krakowskiej.
Psychol dźgnął ją nożem, zatrzymał go młody chłopak w drzwiach i ktoś zadzwonił na policję. Z komedy do miejsca zdarzania mają 300m, a zjawili się po 15min.
Zgłoś
Atrocek 2015-10-01, 17:08
Najgorzej jakby rozpoznał Cię jakiś znajomy, albo sąsiadka. Jakiś gwałt na dzielnicy i masz bagiety na chacie
Zgłoś
bosslolkowy 2015-10-01, 17:09
@up - nie przejmuj się tym użytkownikiem, nic wartego jeszcze nie wniósł swoimi komentarzami na ten portal.
Zgłoś
nurgle 2015-10-01, 17:19 6
bosslolkowy napisał/a:

Gówno prawda, stałem przy tym ziomku i widziałem jak złapał tą laskę za rękę, później objął na siłę i zaczął wsypywać jej na siłę przyprawę do kurczaka do ryja - istny horror. Dobrze, że była tam policja, bo laska już krztusiła się tą przyprawą....
Zwyrol jebany!

Widzę, że kolega z tvn
Zgłoś
bosslolkowy 2015-10-01, 17:37 19
@up - ja z TVN, mama pracuje w "NIE", tata w Gazecie Wyborczej, moją chrzestną jest Monika Olejnik, a chrzestnym Lis.
Tata (Donald) załatwił mi pracę w TV, ale obiecał, że później dostanę coś w Brukseli. Moja siostra jest asystentką Pana Niesiołowskiego, a brat startuje z listy Zjednoczonej Lewicy. Oprócz pracy w TV zajmuję się też promocją Nowoczesnej PL Pana Ryśka.

Tak naprawdę to życzę tym wszystkim, których wymieniłem jak najgorzej. Mam nadzieję, że 25-tego te skurwysyny będą już myśleć, gdzie tu spierdolić.
Zgłoś
k................s 2015-10-01, 17:47 1
Nie będę komentował.. ta dziewczyna, to moja "była" już dziewczyna. Ja nagrania widziałem... A to kurwa.
Zgłoś
kaczakaka 2015-10-01, 21:10
@2up taaaa... Twoje dzieci będą wzorowymi "Reporterami24"
Zgłoś
angeloparty 2015-10-02, 13:11
Są w almie faxy 10% ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem