📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z drugiego gifu to Chloe Amour, a z pierwszego nie mam pojęcia (na pewno nie Lindsey Stirling)
Oocchhh jaka ooona zakręcona, no taka kreeejzi, że cały świat się chowa!
memengwa napisał/a:
Oocchhh jaka ooona zakręcona, no taka kreeejzi, że cały świat się chowa!
Założę się że jesteś brzydka i gruba.
ta pierwsza ma ładne oczy a ta druga to be bo się śmietana bawi
O jaaa cie pierole, dopiero po komentarzu o dziarach zauwazylem, ze to nie czesc sukienki tylko wytatuowane kwiaty :O
cocaine.animals napisał/a:
Założę się że jesteś brzydka i gruba.
rozgryzłeś mnie. Mam trądzik łojotokowy, noszę okulary i mam odleżyny na udach, bo jem tylko hamburgery:( i teraz siedzę i wpierdalam na przemian płacząc, bo taka żałosna jestem i zazdroszczę tej pięknej dziewczynce, że ma takie faaaajne tatuaże, mnie nie stać, bo wydaje wszystko na jedzenie i na pewno jest taka mądra, no bo która głupia dziewczyna robi takie słitaśne minki na golasa, żeby banda tępych frajerów się spuszczała na monitor? Ja na pewno nie, bo przegrałam życie;(
zajebisty material na sadistica ! pierdolone onanisty -.- nie maja nic lepszego do roboty tylko szukac jakichs szmat w internecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów